Neler Yeni

Yardım 4 pinli fan aldım ama kalın geldi kablonun girmesi gereken yere.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Onur Şahin
4 pinli fan aldım egzoz fanı,ama kablonun gireceği yere kalın geldi.Gittim fan çoklayıcı aldım s-linkin o da kalın geldi.Hangi fan çoklayıcıyı almam gerekiyor ki işimi görsün.Anakartım EX-B760M-V5 D4.Anakartım ddr4.Aldığım fan artic BioniX F120.Resim de sağdaki pin kasamda hali hazırda takili olan fanların pini(ince olan) soldaki de articin pini(kalın olan).Anakartın arkası hariç egzoz fanını takabileceğim bir giriş var mı?Ve hangi fan çoklayıcıyı almalıyım?

Ekler

• IMG-20250113-WA0012.jpg
    IMG-20250113-WA0012.jpg
    663.3 KB · Hit: 27

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
4 pinli fan aldım egzoz fanı,ama kablonun gireceği yere kalın geldi.Gittim fan çoklayıcı aldım s-linkin o da kalın geldi.Hangi fan çoklayıcıyı almam gerekiyor ki işimi görsün.Anakartım EX-B760M-V5 D4.Anakartım ddr4.Aldığım fan artic BioniX F120.Resim de sağdaki pin kasamda hali hazırda takili olan fanların pini(ince olan) soldaki de articin pini(kalın olan).Anakartın arkası hariç egzoz fanını takabileceğim bir giriş var mı?Ve hangi fan çoklayıcıyı almalıyım?
Bunların 2 side dişi soket hocam biri erkek olması gerekli

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Onur Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
https://m.n11.com/urun/10-port-fan-...p-cogaltici-molex-hub-3318631?magaza=evaletim

bu ince gibi ama bunun direk sadece kablolu halı olsa daha iyi olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunların 2 side dişi soket hocam biri erkek olması gerekli
Yok akıl karışıklığı olmasın resimdeki ince olan pin zaten fanın pini diğeri de fanın pini birbirine takmaya çalışmıyorum ince olan uyumlu oluyor anakartin arkasında ki huba giriyor ama kalın olan girmiyor ikisinin arasındaki farkı görün diye attım

Top Bottom