Anakartı kasa dışına çıkartıp kutusunun üstüne koyun ve fandan destek alarak çıkartmaya çalışın. Benim güç kaynağında da 24 pini sökmek sıkıntı oluyordu, bu şekilde çözmüştüm.Merhabalar. Ben PSU yeniledim fakat 4 to 6 pin çevirici bir türlü çıkmıyor. Ne yapmalıyım? fotoğrafta göründüğü gibi PSU ile bağlantıyı kestim fakat çevirici çıkmıyor.
Hocam anakart çıtırdıyor yüreğime inecek :d bir şey olmaz değilmi?Anakartı kasa dışına çıkartıp kutusunun üstüne koyun ve fandan destek alarak çıkartmaya çalışın. Benim güç kaynağında da 24 pini sökmek sıkıntı oluyordu, bu şekilde çözmüştüm.
tırnağına bastığından eminsen bir şey olmaz. diğer elinle anakarta destek olabilirsin.Hocam anakart çıtırdıyor yüreğime inecek :d bir şey olmaz değilmi?
Dikkatli yaparsanız sorun olmaz. Ben de öyle çıkarıyorum. Soketi tırnağına bastırarak çıkartırsan bir şey olmaz.Hocam anakart çıtırdıyor yüreğime inecek :d bir şey olmaz değilmi?