Neler Yeni

40-50 bin arası gaming laptop tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
arda
Merhaba bütçem belirttiğim gibi günde 5-6 saat oyun oynayabilceğim ısınma sorunu çıkarmayan uzun süreli kullanabileceğim laptop tavsiyesi istiyorum önerdiğiniz laptopun hangi özelliği ile öne çıktığını vs. söylerseniz daha iyi olur.

Makca42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Mehmet Akca

ikisi de aynı makine sadece ssd ram farkları var. uzun süre oyun istiyorsanız amd işlemciler size daha uygun olur. Kendim de kullanıyorum 4 gündür. Soğutmasına beni çok şaşırttı. 2 saat silent hill 2 remake oynadım sıcaklıklar 70 i geçmedi. Sade ve şık bir tasarım. Ekran %62.5 srgb 300 nit renkler canlı ve parlak. bence tam bir F/P ürünü bir laptop. bir inceleyen derim.

Makca42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Mehmet Akca
Hocam bunu başkalarıda önerdi bu gidişle bunu alıcam gibi duruyor fakat freedos geliyor direkt kurulum yaptirabiliyor muyum acaba site üzerinden bilginiz var mi ?
Evet freedos geliyor. Kendiniz kurabilirsiniz Windows’u. Bilmiyorsanız bir bilgisayarcıya yaptırabilirsiniz. Freedos ise o şekilde gelir yapmazlar çünkü ütün kapalı kutu. Valla kullanmasam önermem dostum. Şuan 4 saattir neredeyse silent hill 2 rameke deyim max 75 dereceyi gördü sıcaklıklar. Performans moduna alsam daha da düşer bu sıcaklıklar. Soğutması çok iyi. Makine genel anlamda iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet freedos geliyor. Kendiniz kurabilirsiniz Windows’u. Bilmiyorsanız bir bilgisayarcıya yaptırabilirsiniz. Freedos ise o şekilde gelir yapmazlar çünkü ütün kapalı kutu. Valla kullanmasam önermem dostum. Şuan 4 saattir neredeyse silent hill 2 rameke deyim max 75 dereceyi gördü sıcaklıklar. Performans moduna alsam daha da düşer bu sıcaklıklar. Soğutması çok iyi. Makine genel anlamda iyi
Tamamdır hocam teşekkürler.

Top Bottom