40-50K laptop önerisi

birhiçim

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
187
Bütçe
50000
Uzun ömürlü olması gerekiyor tüm üniversite boyunca kullanabileceğim bir laptop arıyorum asus tuf kullanıyordum wifi kartı çalışmıyor o yüzden yenisini alıp uzun süreli kullanacağım.gaming bir şey arıyorum taksitle alacağım varmı öneriniz oyun ve üni dersleri için kullanılacak

Son düzenleme:
hocam bunların kronik sorunları vs varmı casper daha önce hiç kullanmadım varmı bilgin

Uzun ömürlü olması gerekiyor tüm üniversite boyunca kullanabileceğim bir laptop arıyorum asus tuf kullanıyordum wifi kartı çalışmıyor o yüzden yenisini alıp uzun süreli kullanacağım.gaming bir şey arıyorum taksitle alacağım varmı öneriniz oyun ve üni dersleri için kullanılacak
Ben 2 3 yıla kadar kullandım, bilinen bir kronik sorunu yok. Tek problemi soğutması orta seviye yani TUF ve ROG ya da Predatör Legion serileri kadar iyi değil ama hiç kronik sorunu yok diyebilirim. Sadece ram sorunu var onu kabul ederim kalanı taraflı yorumlar. Tabii bozuk veya 2. el ürün al denk gelmezse zira hassasiyet isteyen cihazlar.

Ram sorunu dediğim tek kanal ddr5 ram varsa ki linkteki üründe var aşırı ısınıyormuş ramler. Çözümü çift kanal yapmak.

Geri