kyzler
80+
- Reaksiyon skoru
- 227
Bana mantıklı gelmedi hocamakvaryum kasa düşünüyorum daha önce kullanmadım fan yuvası çok diye gördum serin bir kasa mı
Alıntıyı görüntüle
Bana mantıklı gelmedi hocamakvaryum kasa düşünüyorum daha önce kullanmadım fan yuvası çok diye gördum serin bir kasa mı
Alıntıyı görüntüle
çalışan biriyim ben 1 ay daha yoksa 5070ti bir sistem almak daha mı mantıklıBana mantıklı gelmedi hocam
akvaryum kasa düşünüyorum daha önce kullanmadım fan yuvası çok diye gördum serin bir kasa mı
Alıntıyı görüntüle
hocam bu sistem güzelmiş de sizce indirim beklemek daha mı mantıklı vatan yada gaming gecesinde![]()
HALO-5070 / AMD Ryzen 5 9500F TRAY / GALAX GeForce RTX 5070 1-Click OC White 12GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
HALO-5070 sistem tavsiyesi AMD Ryzen 5 9500F ve GALAX RTX 5070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
sadece ssd yi lexar yapın gerisi on numara
Aceleniz yoksa 1 ay daha indirim beklerdim en kötü gaming gecesinde alırdımhocam bu sistem güzelmiş de sizce indirim beklemek daha mı mantıklı vatan yada gaming gecesinde
hocam 1 daha bekleyip düşüş gibi bişey olur mu gelirim var 5070ti bişey alabilirim böyle daha mantıklı değil miAceleniz yoksa 1 ay daha indirim beklerdim en kötü gaming gecesinde alırdım
5070ti sistemler 75-80k ama sağlam işlemcilihocam 1 daha bekleyip düşüş gibi bişey olur mu gelirim var 5070ti bişey alabilirim böyle daha mantıklı değil mi
Hocam 3 taksit yapıştırın bunuhocam 1 daha bekleyip düşüş gibi bişey olur mu gelirim var 5070ti bişey alabilirim böyle daha mantıklı değil mi
Hocam 3 taksit yapıştırın bunu
İşlemciyi kf seçin ssd değiştirin birde işlemci soğutucuyu
![]()
DA-FRIDAY / INTEL Core Ultra 5 225F / MSI GeForce RTX 5070 12GB / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / OEM PAKET |ITOPYA.COM
DA-FRIDAY / INTEL Core Ultra 5 225F / MSI GeForce RTX 5070 12GB / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / OEM PAKET en uygun fiyat seçenekleri e ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
₺ 58.333,81@Arvel
böyle alırsanız rahat 5 yıl sorunsuz kullanırsınız
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
attığınız sisteme baktım anakart ssd değişmesi gerekiyor
hocam bunu alırsanız olacakları söyleyeyim
AMD Ryzen 5 7500F 3.7GHz- 5.0GHz 32MB AM5 65W Tray İşlemci![]()
MSI PRO B650M-B DDR5 AM5 DDR5 Micro ATX Anakart![]()
Palit RTX5070 INFINITY 3 12GB GDDR7 192bit Ekran Kartı![]()
TwinMOS VOLTX 32GB 6000MHz CL36 DDR5 Masaüstü Bilgisayar RAM![]()
Kingston NV3 1TB 6000-4000MB/s M.2 SSD SNV3S/1000G![]()
Rampage HYDRA V4 750W 80+ Bronze Tempered Glass RGB ATX Gaming Kasa![]()
Cooler Master Hyper 212 Spectrum V3 ARGB Kule Tipi Soğutucu![]()
FreeDOS (İşletim Sistemi Kurulu Değil)![]()
- bu şekil de yapsam sdd Kingston NV3 1TB 6000-4000MB/s M.2 SSD SNV3S/1000G
- ana kart MSI PRO B650M-B seçtim 57 58 den sonrası biraz zorluyor maaş yatınca ancak 58 üstü görürüm
oyun konusunda üzer mi yoksa biraz daha bekleyip daha daha iyi ekran kartlımı almam gerek acalem yok şimdilikhocam bunu alırsanız olacakları söyleyeyim
işlemci orta segment 6 bin liralık işlemci f/p ama bu sistemin altında
msi pro anakart orta segment ileride işlemci yükseltemezsiniz vrmden dolayı
ekran kartı güzel
ram twinmos çok kaliteli değil ama lexarla denk sayılır
ssd orta segment iş görür
soğutma yeterli
kasa rezalet maalesef hem hava akışı hem psu olarak çöp aıgo da çok kaliteli değil
şimdi bu sisteme 58k vermek yerine attığım sistemi alırsan
işlemci 10 bin liralık ve performansı ryzen 5 9600x seviyesinde
msi pro anakart yeterli
ekran kartı tek eksisi 2 fanlı olması ama kasa onu soğuk tutar
Lexar çok kaliteli değil ama twinmosla denk
ssd üst segment heatsinkli 2 tb uzun ömürlü olur
soğutma 360mm işlemcini buz gibi tutar
kasa hava akışı güzel 850w bitfenix
62k verirsin ama içine sinen bir sistem alırsın her parçasıyla.
peşin fiyatına 3 taksit de oluyor.