Çözüldü✓ 40 60k Sistem Önerisi

xmamix

80+
Reaksiyon skoru
1
2K OYUN OYNAMAK İÇİN VE YÜKSEK FPS ALMAK İSTİYORUM
BÜTÇEM 40 - 60 K
LÜTFEN SAĞLAM BİR KASA ÖNERİRMİSİNİZ
PC YAKLAŞIK 8 İLA 10 SAAT HER GÜN AKTİF OLUCAK BU YÜZDENDE ISINMA SORUNU YAŞAMAK İSTEMİYORUM SIVI SOĞUTUCUDA İSTEMİYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ?

Micro atx ana kart küçük olmazmı? Cs valo rpg oyunlar dahil fps değerim kaç olur

boyu değiş işlevi önemli anakartın fps ye bir etkisi yok zaten bu attığım sistemde arkadaşın attığı sistemden daha çok fps verir
Ya benim bi tık yayıncı olma düşüncülerim var tanıdıklar falan varda bu yüzden kasanın gözme hoş gelmeside bi o kadar umursadığım bir şey

Çok teşekkür ederim ben bu pcyi yayın açmak için düşünüyorum da bi yandan yayın açık olsa bi yandan oyun sorun çıkartmaz diosan eğer ve fps değerlerine 2k grafiğide alırsın diosan bunu direk sipariş vericem
bu sistem asla sorun çıkarmaz
FAKAT BIR SORUN VAR tek kasadan hem oyun hem yayın sıkıntı iki kasa şart (profesyonellik için) iki işide aynı kasadan yapinca yayında droplar oluyor

Pintipanda çok çekti zamanında 😔

bu sistem asla sorun çıkarmaz
FAKAT BIR SORUN VAR tek kasadan hem oyun hem yayın sıkıntı iki kasa şart (profesyonellik için) iki işide aynı kasadan yapinca yayında droplar oluyor

Pintipanda çok çekti zamanında 😔
Ya yayını 1080p açarım yinede ne kadar sıklıkla drop olurki?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

50627 tutuyor toplamı
Ya bide knk bi ufak isteğim daha var bu kasaya hangi monitör önerirsin bire sağlam bi kulaklık ile klavye önerin varmı?

Son düzenleme:
Ya yayını 1080p açarım yinede ne kadar sıklıkla drop olurki?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ya bide knk bi ufak isteğim daha var bu kasaya hangi monitör önerirsin bire sağlam bi kulaklık ile klavye önerin varmı?

Geri