40 bin tl civarı laptoplarda HP'nin soğutması mı yoksa Lenovo'nun soğutması mı daha iyi? Örnek olarak 2 laptop bırakıyorum. Acer nitro 5 serisinin çok fazla ısındığını ve fan sesinin çok fazla olduğunu söylüyorlar.
ssd çok az ve rengi çok kötü bence. ama yukarıda attıklarımı sadece örnek olsun diye atmıştım. acaba soğutma konusunda hp mi daha iyi lenovo mu?
hp nin 16 serisi güzel soğutuyor diye biliyorum, bende lenovo laptop var soğutmasını hiç beğenmiyorum ama genelleme yapmayayım seriden seriye göre değişebilirssd çok az ve rengi çok kötü bence. ama yukarıda attıklarımı sadece örnek olsun diye atmıştım. acaba soğutma konusunda hp mi daha iyi lenovo mu?
Teşekkür ederim. Ben de öyle duydum. Sınırlama var falan diyorlar ama 95-100 dereceleri göreceğime 3-5 FPS düşük olmasını tercih ederimhp nin 16 serisi güzel soğutuyor diye biliyorum, bende lenovo laptop var soğutmasını hiç beğenmiyorum ama genelleme yapmayayım seriden seriye göre değişebilir
İşlemci sınırlamasında steam oyunlarında fps düşüsü yok. AMD işlemcilerinde sınırlama yok zaten çünkü Max 54 watt çekiyor. İntel işlemcili limitli olanlar da online oyunlarda etki eder bir tek. Limitsiz intellilerde de ısıdan dolayı kendin limit koymak zorunda kalıyorsun. Bir şey değişmiyor yani.Teşekkür ederim. Ben de öyle duydum. Sınırlama var falan diyorlar ama 95-100 dereceleri göreceğime 3-5 FPS düşük olmasını tercih ederim