Neler Yeni

40 bin tl laptoplarda hp mi lenovo mu?

mon70

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
f a

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,073
İsim
Eymen
ssd çok az ve rengi çok kötü bence. ama yukarıda attıklarımı sadece örnek olsun diye atmıştım. acaba soğutma konusunda hp mi daha iyi lenovo mu?
hp nin 16 serisi güzel soğutuyor diye biliyorum, bende lenovo laptop var soğutmasını hiç beğenmiyorum ama genelleme yapmayayım seriden seriye göre değişebilir

mon70

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
f a
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hp nin 16 serisi güzel soğutuyor diye biliyorum, bende lenovo laptop var soğutmasını hiç beğenmiyorum ama genelleme yapmayayım seriden seriye göre değişebilir
Teşekkür ederim. Ben de öyle duydum. Sınırlama var falan diyorlar ama 95-100 dereceleri göreceğime 3-5 FPS düşük olmasını tercih ederim

Jacoben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Ömer Kaan Önümlü
Teşekkür ederim. Ben de öyle duydum. Sınırlama var falan diyorlar ama 95-100 dereceleri göreceğime 3-5 FPS düşük olmasını tercih ederim
İşlemci sınırlamasında steam oyunlarında fps düşüsü yok. AMD işlemcilerinde sınırlama yok zaten çünkü Max 54 watt çekiyor. İntel işlemcili limitli olanlar da online oyunlarda etki eder bir tek. Limitsiz intellilerde de ısıdan dolayı kendin limit koymak zorunda kalıyorsun. Bir şey değişmiyor yani.
İntel işlemcili laptop alacaksan Predator al. En azından hem işlemcinin gücünü maksimum kullanırsın hem de 90 derece altı oynarsın.

Top Bottom