Neler Yeni

40 bin TL'ye Hangi oyuncu laptobunu almalıyım (aralık 2023)?

Blueeyes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa kaplan
Bütçe
40.000
Merhaba arkadaşlar, 40.000 TL bütçem var ve bana Nvidia rtx 4060 140w ekran kartlı hem işlemci yönünden hem de kullanım bakımından tavsiye edip memnun kaldığınız, güzel bir bilgisayar önerebilir misiniz?
Youtubede çoğu tanıtım videolarında, yorumları okuduğumda bilgisayar aşırı ısınıyor, o alınmaz falan gibisinden çok yorumlar okudum, hal böyle olunca 50.000 TL üstü bilgisayar öneriyorlar onların da özellikleri düşük oluyor, kullanıp memnun kaldığınız bilgisayarı yazabilirsiniz.

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Batuhan
Acer Nitro 5 öneririm. 140W ve işlemci limiti kaldırabilirsin.

Fazıl 63

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
STORM63
Merhaba arkadaşlar, 40.000 TL bütçem var ve bana Nvidia rtx 4060 140w ekran kartlı hem işlemci yönünden hem de kullanım bakımından tavsiye edip memnun kaldığınız, güzel bir bilgisayar önerebilir misiniz?
Youtubede çoğu tanıtım videolarında, yorumları okuduğumda bilgisayar aşırı ısınıyor, o alınmaz falan gibisinden çok yorumlar okudum, hal böyle olunca 50.000 TL üstü bilgisayar öneriyorlar onların da özellikleri düşük oluyor, kullanıp memnun kaldığınız bilgisayarı yazabilirsiniz.

Blueeyes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kral Asus a15 4060 serisi arasında kaldım onda 8 GB RAM takılı hemen hemen aynı özelliklerle asus'la Acer nitro 5 aynı kalitede midir ısınma sorunu olur mu uzun vade götürür mü aklım bir yandan da excaliburda gidip geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kral Asus a15 4060 serisi arasında kaldım onda 8 GB RAM takılı hemen hemen aynı özelliklerle asus'la Acer nitro 5 aynı kalitede midir ısınma sorunu olur mu uzun vade götürür mü aklım bir yandan
Ekranının 1920 x 1200 olduğunu gördüm bu ekran olayı çok geniş olduğu için 1080p'yi taşırıyor pek sıcak bakmıyorum ayriyetten resmi satıcılar değil de yan satıcıları satıyor onlar da garanti ile ilgili sıkıntı yaşayacağımı düşünüyorum

Top Bottom