Neler Yeni

40 k laptop onerisi ?

xmeycox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
çağatay a
40 k bütçem var grafik tasarım öğrencisiyim srgb oranı 100 olan bir laptop arıyorum loq bilgisayarlara bakıyorum anakartları yanıyor hp victuslar 100 srgb değil acer nitro ısınma problemli arakadaşım ne alacağım ben ?

SerdarT35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Serdar Totuzbeş
LOQ anakartları yanmıyor, Hindistanda değiliz
Tüm Victus'lar %45 NTSC değil (bu bütçedekiler %45 NTSC ama)
Nitro 5'ler ısınmıyor, fan sesleri yüksek

Tory1426

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Muhammet Köroğlu
40 k bütçem var grafik tasarım öğrencisiyim srgb oranı 100 olan bir laptop arıyorum loq bilgisayarlara bakıyorum anakartları yanıyor hp victuslar 100 srgb değil acer nitro ısınma problemli arakadaşım ne alacağım ben ?
asus tuflara bakabilirsin ram takviyesiyle güzel olabilir.

Son düzenleme:

xmeycox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
çağatay a
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
LOQ anakartları yanmıyor, Hindistanda değiliz
Tüm Victus'lar %45 NTSC değil (bu bütçedekiler %45 NTSC ama)
Nitro 5'ler ısınmıyor, fan sesleri yüksek
https://app.hb.biz/omeUWMtugvmo. Bu bilgisayarı almayı düşünüyorum hx işlemci çok güç çektiği için anakartı yakıyormuş bunu teknopt forumda gördüm ne diyorsun bu işe

Overrate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mehmet sunal
Dell G16 kullanıyorum gerçekten soğutma olarak vb. çok çok kaliteli yazılımsal sorunlarında çoğunu hallettiler. Ama çok uçmuş fiyatları Dell g15 için dediğim şeyler geçerlimi tam bilmiyorum araştırabilirsin bence

xmeycox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
çağatay a
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hindistan modelleri olduğu kanıtlandı, onun dışında laptop pahalı.
Dell G16 kullanıyorum gerçekten soğutma olarak vb. çok çok kaliteli yazılımsal sorunlarında çoğunu hallettiler. Ama çok uçmuş fiyatları Dell g15 için dediğim şeyler geçerlimi tam bilmiyorum araştırabilirsin bence
Hocam fiyatlar bu bantta kalır bu satten sonra dahada inemz diye dusunuyorum bu fiyata loqu almalımıyım sizce ramı 16 yapacağm

Top Bottom