Arkadaslar baslikta yazdigim butcede bir mekanik klavye ariyorum red switch membran istemiyorum Gamenote markasi Alınır mı? acaba tavsiyelerinizi soylerseniz fiyatlar ucmadan ve klavyem tamamiyle bozulmadan bir klavye almak istiyorum
klavyeleri 500 tl ustu biraz fazla ve iyi bir markami bilmiyorum oneriniz varmi acabaRedragon ürünlerine baktınız mı?
Orta kalite bir marka 300 e düşük 500 ün altına 568 serisi düşüyor.klavyeleri 500 TL ustu biraz fazla ve iyi bir markami bilmiyorum oneriniz varmi acaba
bu klavye indirimle 463 lira oluyor alsam üzermiOrta kalite bir marka 300 e düşük 500 ün altına 568 serisi düşüyor.
Önermem.
sizin oneriniz nedirÖnermem.
birde neden oneemezsiniz acabaÖnermem.
Serinin en ucuz ürünü rgb mevcut değil. 350 ye düşen ürün bu.sizin oneriniz nedir
Mesaj otomatik birleştirildi:
birde neden oneemezsiniz acaba
red switch mevcutsa aliyorumSerinin en ucuz ürünü rgb mevcut değil. 350 ye düşen ürün bu.
K568R alın daha iyi.
Redragon K568R Dark Avenger Blue Swıtch Klavye Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Redragon K568R Dark Avenger Blue Swıtch Klavye en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Redragon K568R Dark Avenger Blue Swıtch Klavye incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Bakmam lazım.red switch mevcutsa aliyorum
Galiba mevcut değil ben bakıp bulamadımBakmam lazım.
İstediğim red switch eger başka red switch öneriniz varsa onada bakabilirim ama bu tarzı begendimBakmam lazım.
Jamesdonkey 619s red sw varsa hatta black olanı da olabilir redi vardı bendeArkadaslar baslikta yazdigim butcede bir mekanik klavye ariyorum red switch membran istemiyorum Gamenote markasi Alınır mı? acaba tavsiyelerinizi soylerseniz fiyatlar ucmadan ve klavyem tamamiyle bozulmadan bir klavye almak istiyorum