Neler Yeni

400-500 TL BANDINDA GÜZEL KULAKLIK ÖNERİSİ

ISERI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Halil
Herkese merhaba. Ben e sporcu olmayı düşünüyorum. Şuanda mouse ve klavyem iyi fakat kulaklığımdan memnun değilim. 400 500 TL aralığında profesyonel olana kadar geçen süreçte beni memnun edecek Bi kulaklık arıyorum. Rampage drop plus öneriyorlar Corsair HS35 öneriyorlar fakat ne alacağımı bilmiyorum. Güzel ses kasacak kulaklık lazım. Önerileriniz nelerdir?

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Rampage Drop Plus bu bütçede alabileceğin en iyi kulaklıktır.
Gerek ses kalitesi gerek mikrofon kalitesi olarak rakiplerinden daha önde.

DxReadTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Mustafa Kaçar
Herkese merhaba. Ben e sporcu olmayı düşünüyorum. Şuanda mouse ve klavyem iyi fakat kulaklığımdan memnun değilim. 400 500 TL aralığında profesyonel olana kadar geçen süreçte beni memnun edecek Bi kulaklık arıyorum. Rampage drop plus öneriyorlar Corsair HS35 öneriyorlar fakat ne alacağımı bilmiyorum. Güzel ses kasacak kulaklık lazım. Önerileriniz nelerdir?
Öncelikle hangi oyunu oynicaksın sanırım cs falan oynicaksın drop plus güzel bir kulaklık

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Drop plus daha iyi olur. Hs35 düşük biraz
Şöyle bir inceleme arşivi bırakayım şuraya.

Benim incelemem:
İkinci incelemem:

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
Bütçe arttırırsan Fury X, arttıramazsan Drop Plus almanı öneririm. İkiside gayet kaliteli. Ses kalitesi, mikrofonu, malzeme kalitesi vs. gerektiği gibi.

SleepyCat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Rüzgar Cengiz
Drop Plus bence de.

_Hakk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
İbrahim Hakkı Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Instagram
web_tas
Steam
hakkiergin
Discord
İbrahim Hakkı Ergin#4142
drop plus 100tl koyarsan fury x

ISERI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Halil
Bütçe arttırırsan Fury X, arttıramazsan Drop Plus almanı öneririm. İkiside gayet kaliteli. Ses kalitesi, mikrofonu, malzeme kalitesi vs. gerektiği gibi.
Drop plus 400 TL fury x 600 TL hatta 650 falan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Drop plus 400 TL fury x 600 TL hatta 650 falan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birazcık aşarsan bu var ve değer. Aşamazsan Drop Plus
Peki 600 verirsem bu mu yoksa fury x mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,839
Üyeler
165,081
Son üye