bu arada leptopta kullancagımDaha önce hiç gaming kulaklık kullanmadım kulagımı terletirmi veya diger rahatsızlık verecek şeyleri bilgi verirseniz sevinirim artıları ve eksilerini de söylerseniz mutlu olurum
hs50 pro veya hs 60 alınabilir.Daha önce hiç gaming kulaklık kullanmadım kulagımı terletirmi veya diger rahatsızlık verecek şeyleri bilgi verirseniz sevinirim artıları ve eksilerini de söylerseniz mutlu olurum
ben de alacağım ama karar veremiyorum. hs50 pro mu hs 60 mı daha iyi? aynı fiyat zaten. önem verdiğim 2 konu basslar ve ses kalitesi oyunda ses kasma ikisinde de iyidir zaten.hs50 pro
![]()
Corsair HS50 PRO CA-9011217-EU Mavi Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair HS50 PRO CA-9011217-EU Mavi Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair HS50 PRO CA-9011217-EU Mavi Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.960,26 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
rampage in drop plus modeli de iyi diyiyorlar beklesem mi kihs50 pro veya hs 60 alınabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben de alacağım ama karar veremiyorum. hs50 pro mu hs 60 mı daha iyi? aynı fiyat zaten. önem verdiğim 2 konu basslar ve ses kalitesi oyunda ses kasma ikisinde de iyidir zaten.