Neler Yeni

400 TL Bütçe Klavye ve Mouse (400'er TL)

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
Bütçe
800
Başlıkda her şey yazıyor zaten 400'er TL olacak ona dikkat etseniz yeter

Jason Statham

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Jason Statham
Klavye: Redragon K565R-1 , Mouse: Steelseries Rival 3

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Berke

Şu ikisini alabilirsiniz hem takım olur hemde kalitelidirler. Klavyeyi kullanıyorum çok memnunum. 400 TL'ye iyi bi klavye bulman zor ayrıca mousedan bütçeni kısıp klavyeye biraz daha koyarsan daha dengeli olur.

Jason Statham

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Jason Statham

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
ibrahim can

Şu ikisini alabilirsiniz hem takım olur hemde kalitelidirler. Klavyeyi kullanıyorum çok memnunum. 400 TL'ye iyi bi klavye bulman zor ayrıca mousedan bütçeni kısıp klavyeye biraz daha koyarsan daha dengeli olur.
memran olmasının hem avantajları hemde dezavantajları nelerdir

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hocam bütçemi ayarlayabilirim ama kesinlikle önerir misiniz ? Blue switch kullanıyorum şuan normalde Red switch geçmek istiyordum ama herkes membran sıkıntı çıkarmaz diyor. Siz ses konusunda ne düşünüyorsunuz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Berke
memran olmasının hem avantajları hemde dezavantajları nelerdir
Avantajlarını veya dejavantajlarını çok bilmiyorum benim bğtçemde 500-600 TL civarındaydı klavye için ve sessiz bir klavye almam lazımdı. Forumlara bakarak hem bu fiyatlara kaliteli bi mekanik klavye bulamıcağımı okudum hemde membrane sessizlik konusunda mekanik klavyelerden daha iyi olduğunu okudum. Bu yüzden mekanik olmicaksa bari kaliteli bi membrane alayım dedim . :D

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Adil Canbulat
Hocam Redragon iyi midir dürüst olucam bana kalitesiz bir marka gibi geliyor.
redragon çok iyi bir marka yani en azından benim aldığım mekanik klavye güzeldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bütçemi ayarlayabilirim ama kesinlikle önerir misiniz ? Blue switch kullanıyorum şuan normalde Red switch geçmek istiyordum ama herkes membran sıkıntı çıkarmaz diyor. Siz ses konusunda ne düşünüyorsunuz ?
hocam red switch geç membran geçme

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
ibrahim can
Avantajlarını veya dejavantajlarını çok bilmiyorum benim bğtçemde 500-600 TL civarındaydı klavye için ve sessiz bir klavye almam lazımdı. Forumlara bakarak hem bu fiyatlara kaliteli bi mekanik klavye bulamıcağımı okudum hemde membrane sessizlik konusunda mekanik klavyelerden daha iyi olduğunu okudum. Bu yüzden mekanik olmicaksa bari kaliteli bi membrane alayım dedim . :D
iyi yapmışsınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Berke
Reis gerçekten sessiz bir klavye RGB leri filan mükemmel PC hocasının incelemesi var o videoyu izliyerek karar verdim.
Açıkcası şuan kullandığın klavyen dandik bi markanın klavyesiyse veya ucuz bi klavyeyide bu klavyedeki olumsuzlukları düşünme bile çünkü videoya bilek desteği plastik filan diyor ama premium bir plastik öyle çok sert bişey değil . Kesinlikle tavsiye ederim.

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
Reis gerçekten sessiz bir klavye RGB leri filan mükemmel PC hocasının incelemesi var o videoyu izliyerek karar verdim.
Açıkcası şuan kullandığın klavyen dandik bi markanın klavyesiyse veya ucuz bi klavyeyide bu klavyedeki olumsuzlukları düşünme bile çünkü videoya bilek desteği plastik filan diyor ama premium bir plastik öyle çok sert bişey değil . Kesinlikle tavsiye ederim.
Hocam bende rampage strike var o zaten 550 üstüne çıkmış baya şaşırdım şimdi görünce ben memnun değilim genel olarak rainbow olduğu için ve blue switch olduğu için benim bütçe 700 TL'ye çıktı :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bende rampage strike var o zaten 550 üstüne çıkmış baya şaşırdım şimdi görünce ben memnun değilim genel olarak rainbow olduğu için ve blue switch olduğu için benim bütçe 700 TL'ye çıktı :D
Bu bütçede aynı marka klavye mouse önerir misiniz ? 400 tl mouse 700 tl klavye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,395
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom