İyi bir marka hocam. Gamepower ve Rampage'den iyidir.Hocam Redragon iyi midir dürüst olucam bana kalitesiz bir marka gibi geliyor.
memran olmasının hem avantajları hemde dezavantajları nelerdirCORSAIR K55 RGB PRO XT Membrane Türkçe RGB Gaming Klavye| ITOPYA.COM
CORSAIR K55 RGB PRO XT Membrane Türkçe RGB Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-9226715-TR ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
CORSAIR Katar Pro 12.000 DPI Optik Sensör Kablolu Gaming Mouse Siyah (CH-930C011-EU) Fiyat & Özellik | MediaMarkt
CORSAIR Katar Pro 12.000 DPI Optik Sensör Kablolu Gaming Mouse Siyah (CH-930C011-EU) fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemwww.mediamarkt.com.tr
Şu ikisini alabilirsiniz hem takım olur hemde kalitelidirler. Klavyeyi kullanıyorum çok memnunum. 400 TL'ye iyi bi klavye bulman zor ayrıca mousedan bütçeni kısıp klavyeye biraz daha koyarsan daha dengeli olur.
Hocam bütçemi ayarlayabilirim ama kesinlikle önerir misiniz ? Blue switch kullanıyorum şuan normalde Red switch geçmek istiyordum ama herkes membran sıkıntı çıkarmaz diyor. Siz ses konusunda ne düşünüyorsunuz ?CORSAIR K55 RGB PRO XT Membrane Türkçe RGB Gaming Klavye| ITOPYA.COM
CORSAIR K55 RGB PRO XT Membrane Türkçe RGB Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-9226715-TR ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
CORSAIR Katar Pro 12.000 DPI Optik Sensör Kablolu Gaming Mouse Siyah (CH-930C011-EU) Fiyat & Özellik | MediaMarkt
CORSAIR Katar Pro 12.000 DPI Optik Sensör Kablolu Gaming Mouse Siyah (CH-930C011-EU) fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemwww.mediamarkt.com.tr
Şu ikisini alabilirsiniz hem takım olur hemde kalitelidirler. Klavyeyi kullanıyorum çok memnunum. 400 TL'ye iyi bi klavye bulman zor ayrıca mousedan bütçeni kısıp klavyeye biraz daha koyarsan daha dengeli olur.
Avantajlarını veya dejavantajlarını çok bilmiyorum benim bğtçemde 500-600 TL civarındaydı klavye için ve sessiz bir klavye almam lazımdı. Forumlara bakarak hem bu fiyatlara kaliteli bi mekanik klavye bulamıcağımı okudum hemde membrane sessizlik konusunda mekanik klavyelerden daha iyi olduğunu okudum. Bu yüzden mekanik olmicaksa bari kaliteli bi membrane alayım dedim .memran olmasının hem avantajları hemde dezavantajları nelerdir
redragon çok iyi bir marka yani en azından benim aldığım mekanik klavye güzeldiHocam Redragon iyi midir dürüst olucam bana kalitesiz bir marka gibi geliyor.
hocam red switch geç membran geçmeHocam bütçemi ayarlayabilirim ama kesinlikle önerir misiniz ? Blue switch kullanıyorum şuan normalde Red switch geçmek istiyordum ama herkes membran sıkıntı çıkarmaz diyor. Siz ses konusunda ne düşünüyorsunuz ?
iyi yapmışsınızAvantajlarını veya dejavantajlarını çok bilmiyorum benim bğtçemde 500-600 TL civarındaydı klavye için ve sessiz bir klavye almam lazımdı. Forumlara bakarak hem bu fiyatlara kaliteli bi mekanik klavye bulamıcağımı okudum hemde membrane sessizlik konusunda mekanik klavyelerden daha iyi olduğunu okudum. Bu yüzden mekanik olmicaksa bari kaliteli bi membrane alayım dedim .
Reis gerçekten sessiz bir klavye RGB leri filan mükemmel PC hocasının incelemesi var o videoyu izliyerek karar verdim.Hocam bütçemi ayarlayabilirim ama kesinlikle önerir misiniz ? Blue switch kullanıyorum şuan normalde Red switch geçmek istiyordum ama herkes membran sıkıntı çıkarmaz diyor. Siz ses konusunda ne düşünüyorsunuz ?
Hocam bende rampage strike var o zaten 550 üstüne çıkmış baya şaşırdım şimdi görünce ben memnun değilim genel olarak rainbow olduğu için ve blue switch olduğu için benim bütçe 700 TL'ye çıktıReis gerçekten sessiz bir klavye RGB leri filan mükemmel PC hocasının incelemesi var o videoyu izliyerek karar verdim.
Açıkcası şuan kullandığın klavyen dandik bi markanın klavyesiyse veya ucuz bi klavyeyide bu klavyedeki olumsuzlukları düşünme bile çünkü videoya bilek desteği plastik filan diyor ama premium bir plastik öyle çok sert bişey değil . Kesinlikle tavsiye ederim.
Bu bütçede aynı marka klavye mouse önerir misiniz ? 400 tl mouse 700 tl klavyeHocam bende rampage strike var o zaten 550 üstüne çıkmış baya şaşırdım şimdi görünce ben memnun değilim genel olarak rainbow olduğu için ve blue switch olduğu için benim bütçe 700 TL'ye çıktı