max 400Bütce
knaka çif basma s sounları armı? ve sesi nasıl çok sesli falanmı vurmada falan altı kırılırmı acababüt.e nedir ?
kendi kullandığım klavyeyi öneririm :
İnceleme - HP Omen Encoder , Brown + Red Switch (+ Ses Testi)
merhaba arkadaşlar bugün amazon üzerinden satın almış olduğum ; hp omen encoder cheryy mx brown switch klavyenin incelemesini yapacağız. İNCELEME 3 BÖLÜMDEN OLUŞUYOR BÖLÜM 1 : ALIŞ SÜRECİ , GÜNCEL FİYAT ,PAKETLEME VE KUTU AÇILIŞI BÖLÜM 2 : KLAVYENİN İNCELEMESİ , SES TESTİ , KOZMETİK AÇIDAN...forum.donanimarsivi.com
https://www.incehesap.com/frisby-g8530qm-pandora-kablolu-mekanik-gaming-klavye-fiyati-43205/ bunu kullanıyorum 1 sene olacak alttaki malzemesi metal hatta kavgaya gidilir diyebilirim dostum bazen sinirlenince vuruyorum bana mısın demiyorMerhaba akaaşlar şuan bnd LOitech G213 var bbi basıyor bi çift basıyo böyle sorunları olmayan arklı bir marka klavye öneirmisiniz.
piyasaki en üst seviye switch markalarından biridir. çift basma sorunu yokknaka çif basma s sounları armı? ve sesi nasıl çok sesli falanmı vurmada falan altı kırılırmı acaba
Bunu alknaka çif basma s sounları armı? ve sesi nasıl çok sesli falanmı vurmada falan altı kırılırmı acaba
Rampage KB-R19Merhaba akaaşlar şuan bnd LOitech G213 var bbi basıyor bi çift basıyo böyle sorunları olmayan arklı bir marka klavye öneirmisiniz.