Aklımda vardı zaten ama kablolu olması titreşiminin olmaması ve r2 l2 tuşlarının rahatsız olması nedeni ile almaktan vazgeçtimF310 alın bence hocam.
r2 ve l2 beni rahatsız etmedi şahsen. Kablolu olması bağlantı sorunu yaratmadığı için benim açımdan iyi. Titreşim olmaması bir eksi sadece o eksik bu gamepad de.Aklımda vardı zaten ama kablolu olması titreşiminin olmaması ve r2 l2 tuşlarının rahatsız olması nedeni ile almaktan vazgeçtim
ben fiziksel olarak denedim r2 ve l2 tuşları bana göre biraz geride kaldı kablolu olma konusunda ise size hak veririm titreşim ise hissiyat açısından bence çok keyiflir2 ve l2 beni rahatsız etmedi şahsen. Kablolu olması bağlantı sorunu yaratmadığı için benim açımdan iyi. Titreşim olmaması bir eksi sadece o eksik bu gamepad de.
Hocam deadzone vs var mı?Snopy Rampage SG-R218 PS3/PC X INPUT Siyah USB 1.8m Joypad : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Snopy Rampage SG-R218 PS3/PC X INPUT Siyah USB 1.8m Joypad : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
1 aydır kullanıyorum, memnunum
Dualshock kadar hassas değil tabi ama iyi performans veriyor. Ben bir sıkıntı yaşamıyorumHocam deadzone vs var mı?