Drop Plus ya da kullandığım Rampage Comfort'u tavsiye ederim.400 liraya alınabilecek sağlam uzun yıllar götürebilecek bir kulaklık arıyorum.
Drop plus almayı düşünüyorum sizce bu bütçede en iyisi bu mudur?
50 tl arttırabilirseniz razer blackshark v2x var400 liraya alınabilecek sağlam uzun yıllar götürebilecek bir kulaklık arıyorum.
Comfort bu bütçenin dengi değil be hocam.Drop Plus ya da kullandığım Rampage Comfort'u tavsiye ederim.
Biliyorum ama yine de bakmak isteyebilir diye söyledim.Comfort bu bütçenin dengi değil be hocam.
400 liraya alınabilecek sağlam uzun yıllar götürebilecek bir kulaklık arıyorum.
Arkadaşında dediği gibi 50TL daha koyarsanız bu fiyata Blackshark V2 X çok iyi.50 TL arttırabilirseniz razer blackshark v2x var
Razer BlackShark V2 X Gaming Kulaklık | ITOPYA
Razer BlackShark V2 X Gaming Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ04-03240100-R3M1 ITOPYA'da.www.itopya.com
Biliyorum ama yine de bakmak isteyebilir diye söyledim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşında dediği gibi 50TL daha koyarsanız bu fiyata Blackshark V2 X çok iyi.
50 TL arttırabilirseniz razer blackshark v2x var
Razer BlackShark V2 X Gaming Kulaklık | ITOPYA
Razer BlackShark V2 X Gaming Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ04-03240100-R3M1 ITOPYA'da.www.itopya.com
Rica ederim,sizi pişman etmeyeceğini düşünüyorum.Gayet kaliteli bir ürün.Hayırlı olsun.Tamamdır teşekkür ederim bütçeyi arttırıp blackshark V2 x alacağım.
Sağolun,keşke kendime alsaydım ama yakın bir arkadaşım öneri istedi onun için alıyoruz.Rica ederim,sizi pişman etmeyeceğini düşünüyorum.Gayet kaliteli bir ürün.