Yusuf yazlık
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 21
- İsim
- Yusuf Yazlık
- Bütçe
- 400
Arkadaşlar elimde 400tl para var sizce ne almalıyım ben işlemci soğutucusu almayı düşünüyorum snowman x6 veya t6 ultra yı çok fazla önerdiler yada 400tl ye kasa alabilirim bilmiyorum kararsız kaldım başka bir şey de alabilirim m2 ssd gibi
Ryzen 5 3600
B450m s2h gigabyte
16gb 3200mhz ram tuf gaming t force vulcan
240gb ssd corsair
Ekran kartı yurt dışından gelicek 2 3 haftaya ne alıcaklarını tam bilmiyorum hediye olarak getirecekler
Gamepower ogre rgb red switch
HyperX Pulsefire core mouse
Nubwo n7 kulaklık (markası pek bilinmiyor yurt dışından geldi çok ama çok memnunum 1 senedir kullanıyorum padlerinde hiçbir deforme olmadı mikrofonu çok güzel temiz ses veriyor tavsiye ederim.
Stok soğutucu var işlemcide şuanki kalsam 2 adet fan var 1 adet önde 1 adet arkada ne yapıyım fikirlerinizi bekliyorum
Teşekkür ederim
Ryzen 5 3600
B450m s2h gigabyte
16gb 3200mhz ram tuf gaming t force vulcan
240gb ssd corsair
Ekran kartı yurt dışından gelicek 2 3 haftaya ne alıcaklarını tam bilmiyorum hediye olarak getirecekler
Gamepower ogre rgb red switch
HyperX Pulsefire core mouse
Nubwo n7 kulaklık (markası pek bilinmiyor yurt dışından geldi çok ama çok memnunum 1 senedir kullanıyorum padlerinde hiçbir deforme olmadı mikrofonu çok güzel temiz ses veriyor tavsiye ederim.
Stok soğutucu var işlemcide şuanki kalsam 2 adet fan var 1 adet önde 1 adet arkada ne yapıyım fikirlerinizi bekliyorum
Teşekkür ederim