Pusat K3 Pro'da son zamanlarda çok şikayet gördüm hocam.AOCGK500 vardı 400 olmuştu şimdi tekrar 520 oldu Pusat K3 PRO alınabilir
İadesi kolay Mosnter Laptop , kulaklık ,mouse ürünlerini kullanıyorum , Kulaklığın mikrofonu gitti birden bire içinde kablo koptu temassızlıktan gitti . Bnede teknik servise gönderidm anında yenisni gönderidler arayıp isterseniz para iadesi de veririz dediler. Önce pusat alın sıkıntı çıkarsa başka markaya yönelinPusat K3 Pro'da son zamanlarda çok şikayet gördüm hocam.
Hocam önceden daha kolay bulunuyordu neden red switch bu kadar ilahlaştı, Outemu red switch klavyeye 500 lira vermek bana mantıklı gelmiyor açıkçası. (GK500 için konuşuyorum.)O fiyat bandında adam akıllı bir red switch klavye bulamadım.
Aoc GK500 var bütçenizi zorlarsanız
Oldukça kaliteli ve marka bir klavye dostum.Hocam önceden daha kolay bulunuyordu neden red switch bu kadar ilahlaştı, Outemu red switch klavyeye 500 lira vermek bana mantıklı gelmiyor açıkçası. (GK500 için konuşuyorum.)
GK500 almaya zorlayacağım kendimi, teşekkürler öneriler için.Oldukça kaliteli ve marka bir klavye dostum.
Buna da bakabilirsiniz.Gamepower Calypso V2 Rgb Optik Su Ve Toza Dayanıklı Mekanik Red Switch Usb Dıy Gaming Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Gamepower Calypso V2 Rgb Optik Su Ve Toza Dayanıklı Mekanik Red Switch Usb Dıy Gaming Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Rica ederimGK500 almaya zorlayacağım kendimi, teşekkürler öneriler için.
Kullanıyorum memnunum bu aradaGK500 almaya zorlayacağım kendimi, teşekkürler öneriler için.
Yurt dışından alabilirseniz:
Gamakay mk61 wired mechanical keyboard gateron optical switch pudding keycaps rgb 61 keys hot swappable gaming keyboard Sale - Banggood.com
Turkey Dırect Mail'i seçip BGRATON kuponunu kullanmayı unutmayın.
GK500 mü kullanıyorsunuz?Kullanıyorum memnunum bu arada
Turkey Dırect Mail'i seçerseniz vergi ödemiyorsunuz. Ayırca BGRATON kuponunu kullanırsanız 50 TL civarı indirim oluyor. Alırken kırmızı switch aldığınıza emin olun.