Bromer
80+ Bronze
Dahası
Dostlar ₺400 ya kadar red switch veyahut membran klavye önerir misiniz?
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Calypso bakabilirsin o zaman.Baktım dostum ama çok ışıklı gibi geldi bana.
Yani aslında g213 ile trust gxt 890 cada arasında kaldım diyebilirim. Sonuçta biri mekanik diğeri membran.Logitech G213 Prodigy güzel klavye tavsiye ederimAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
ikiside güzel bir klavye ekstra kalan para G102 Prodigy tavsiyem yanyana logitech çok hoş durur.Yani aslında g213 ile trust gxt 890 cada arasında kaldım diyebilirim. Sonuçta biri mekanik diğeri membran.
Aynı kasa tipine sahip steelseries apex m400 kullanıyorum cidden dayanıklı bir kasa tipi hocam aklında olsun.Bu klavyede az daha indirim bekliyorum bende alacağım bunu benim klavyeyi satacağım.Cooler Master MK110 Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Cooler Master MK110 Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Teşekkürler, indirimleri kovalıyorum zaten şu sıralar.Aynı kasa tipine sahip Steelseries apex m400 kullanıyorum cidden dayanıklı bir kasa tipi hocam aklında olsun.Bu klavyede az daha indirim bekliyorum bende alacağım bunu benim klavyeyi satacağım.
saberi hiç kullanmadan iade ettim kötü yorumlar okuyunca. bilindik marka olsun membran olsun dedim. illaki mekanik olsun derseniz bilindik markalara yönelin derim tabii ki fiyatları 700den başlar.Dostum mekanikten membrana geçince neler hissettin?