Neler Yeni

400 TL'ye kulaklık önerir misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ardıl Koç
aklımda rampage drop plus var başka modeller varsa bildiğiniz güzel kulaklıklar önerirseniz çok güzel olur cs go için alcağım 7.1 önemli değil kaliteli olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ardıl Koç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ama yazılımı yok onuın için anlamadım dedim
furylevel 3.5mm jak ile 7.1 olmaz type c ile olur dedi direk type c yi takınca oluyor mu
yoksa yazılımı geldi mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Poyraz Yılmaz
valla ben 300TL ye Anker SoundCore Strike 3 almıştım inirimde. şuan 400e falan düşüyor. Oyun içi çok iyi. Neyin nerden geldiğini falan rahatça anlıyrosun. Kulagını vakumluyor :D 8 9 saat hiç kalkmadıgımı bilirim öyle bile agrıtmıyor. Değerlendirebilirsin. Ama gamepower ın kulaklıkları gibi çok yüksek ses çıkarmıyor. Normal işte:D kulak agrıtacak ses seviyesi yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ardıl Koç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
valla ben 300TL ye Anker SoundCore Strike 3 almıştım inirimde. şuan 400e falan düşüyor. Oyun içi çok iyi. Neyin nerden geldiğini falan rahatça anlıyrosun. Kulagını vakumluyor :D 8 9 saat hiç kalkmadıgımı bilirim öyle bile agrıtmıyor. Değerlendirebilirsin. Ama gamepower ın kulaklıkları gibi çok yüksek ses çıkarmıyor. Normal işte:D kulak agrıtacak ses seviyesi yok.
Anker markasına güvenmem
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama yinede teşekkürler
ama yinede teşekkürler

Top Bottom