teşekkürler.
![]()
AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G2SPU/BK ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Ama yinede @Adriatique'dan bilgi alabilirsin monitör konusunda bilgilidir.teşekkürler.
Bende bu bütçe aralığında 24G2SPU modelini öneriyorum, Amazon'da da satılıyor.
![]()
AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G2SPU/BK ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Yorumlara göre gideceksek Excalibur'un 23.8'' 200Hz monitörüne 1800 yorum yapılmış ve yıldız puanı ortalamada 4.4, o zaman Excalibur'a da iyi diyelim.Vatan bilgisayarın sitesindeki yorumları baz alırsak şuan fiyatına göre performansı çoğu kişiyi memnun etmiş onu baz alaraktan bir karar çıkardım konsol kullanıcısıyım yorumlar bunu gösteriyor. Son kararı verecek tabii ki sensin
bütçemin üstünde, aoc almak daha mantıklı çünkü asansör özelliği de var, sırf yorumları iyi ve 1 ms yerine 0.5 ms diye o parayı vermem.Vatan bilgisayarın sitesindeki yorumları baz alırsak şuan fiyatına göre performansı çoğu kişiyi memnun etmiş onu baz alaraktan bir karar çıkardım konsol kullanıcısıyım yorumlar bunu gösteriyor. Son kararı verecek tabii ki sensin
ips panel arıyorumhttps://www.hepsiburada.com/asus-tu...d-led-monitor-p-HBV00001BV8CH?magaza=Sepetist bunu alabilirsin gerçekten çok güzel kullanan yakınım var ve memnun
ips panel arıyorum