Yurtta eğitim öğretim görüyorum. Bilgisayar ile gerekli olan işlerimi evdeki bilgisayarımı getiremediğimden dolayı gerçekleştiremiyorum. 4000-5000 TL ye okul için gerekli işleri karşılayacak bir laptop arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum hocam.
Hocam 4.500 5.000 TL ye 5.nesil çok var 6.nesil , nvidia ekran kartlı laptop bile buldum. İllaki 15.000 tl vermeme gerek mi var powerpoint gibi sunular, chrome, film vb. İçin ?eski bir mac bulabilirseniz çok iyi olur o fiyata 10k yapsanız bulursunuz aslında 4-5k da cok az galiba ya
PowerPointi pentium bile açar hocamHocam 4.500 5.000 TL ye 5.nesil çok var 6.nesil , nvidia ekran kartlı laptop bile buldum. İllaki 15.000 tl vermeme gerek mi var powerpoint gibi sunular, chrome, film vb. İçin ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
+++++
Hocam yanında da minecraft gibi oyunları en düşük ayarlarda falan açsın yeter Hani arada can sıkıntısı olarak manam biraz da ömürlü olsun diye. Millet i5 4.nesil HD 4000 Graphics ile Minecraft oynuyor ise 6. 7. Nesil ekran kartlı bir laptop ta açmalı.PowerPointi pentium bile açar hocam