Fashcolle markası dikkatimi çekti ben alacağımMerhaba arkadaşlar, ben kendime bi koltuk bakıyorum. Boyum uzun ve 115-120 kilo civarı olduğu beni taşıyabilecek ve kafamı rahatlıkla koyabileceğim bir koltuk arıyorum. Önerilerinize açığım.
Türksit olympos almayı düşünüyorum bende karasızım ama herkes ofis koltuğu vs al diyor o fiyataMerhaba arkadaşlar, ben kendime bi koltuk bakıyorum. Boyum uzun ve 115-120 kilo civarı olduğu beni taşıyabilecek ve kafamı rahatlıkla koyabileceğim bir koltuk arıyorum. Önerilerinize açığım.
Hocam ablam Fashcolle Star aldı. Onun sırt yüksekliği 70 cm. Sitesinde 190 boyuna kadar kaldırır diyor ama kafamı tam koyamıyorum, sırt kısmı ensemde bitiyor. Bir de biraz küçük açıkçası. Çocuk koltuğu gibi. Ama rahatlık ve RGB olarak bütçesine göre güzel. Eğer boyunuz uzun değilse Star modeline bakabilirsiniz.Fashcolle markası dikkatimi çekti ben alacağım
Hocam Olympos modeli benim de çok dikkatimi çekti. Eğer sitedeki veriler sırt boyu içinse oldukça iyi. Ben bu bütçede adam akıllı ofis koltuğu da bulamadım. Eğer alırsanız yorumlarınızı paylaşır mısınız?Türksit olympos almayı düşünüyorum bende karasızım ama herkes ofis koltuğu vs al diyor o fiyata
Olur hocamHocam ablam Fashcolle Star aldı. Onun sırt yüksekliği 70 cm. Sitesinde 190 boyuna kadar kaldırır diyor ama kafamı tam koyamıyorum, sırt kısmı ensemde bitiyor. Bir de biraz küçük açıkçası. Çocuk koltuğu gibi. Ama rahatlık ve RGB olarak bütçesine göre güzel. Eğer boyunuz uzun değilse Star modeline bakabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam Olympos modeli benim de çok dikkatimi çekti. Eğer sitedeki veriler sırt boyu içinse oldukça iyi. Ben bu bütçede adam akıllı ofis koltuğu da bulamadım. Eğer alırsanız yorumlarınızı paylaşır mısınız?