Neler Yeni

6k - 7k arası en mantıklı oyuncu koltuğu

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
Şu anki fiyatı epey uygun duruyor Anka'nın. Warrior markası da şüpheli benim gözümde, kalitesinden emin değilim; olumlu yorumuna da rastlamadım henüz. Özellikle koltuk özelinde garanti mevzusu çok önemli olduğundan tanınan markalara yönelmek daha iyi olacaktır.

Hayırlı olsun hocam, umarım memnun kalırsınız.
Teşekkürler hocam gelmesini bekliyorum hala
Mesaj otomatik birleştirildi:

6350 ye anka alınır mı dostlar? Terleme durumu ne acaba
Kumaş versiyonu var hocam deri alırsan terlersin

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
arkadaşlar bütçe max 7k taksitli olması önemli faizsiz
boy 190 kilo 70
uzun ömürlü ve en rahat olan koltuğu arıyorum
açıkcası 3 koltuk dikkatimi çekti kesinlikle hawk fab değil

xdrive anka kumaş gri
exvega andromeda 2024
worrior kratos

görüntü ve ayak uzatma açısından cidden kratos çok şekil duruyor yılan gibi ama destek yastıkları yok ve uzun ömürülük konusunda fikrim yok

andromedaya çok rahat diyorlar ama marka ve uzun önürlülük konusunda fikrim yok

anka ise aralarında en garanti olanı olarak gözüme geliyor hem biraz şık hem rahat diyorlar ama kratos ve andromeda kadar rahatmı bilmiyorum

önerilerinize açığım
Exvega uzun ömürlü olur, çelik profil oluyor koltuğun içinde ama çok ağır değilsin. Çok yıpranmaz koltuk zaten.

holyeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
gokhan
Teşekkürler hocam gelmesini bekliyorum hala
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kumaş versiyonu var hocam deri alırsan terlersin
kumaş aldım klasik siyah olanı bugün teslim edildi hemen kurdum koltuk kısmı baya geniş ve aşırı konforlu koltuk almayı düşünenlere tavsiye ederim trendyolda 6.500 tl sürat kargoyla 2. günü teslim edildi.

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
kumaş aldım klasik siyah olanı bugün teslim edildi hemen kurdum koltuk kısmı baya geniş ve aşırı konforlu koltuk almayı düşünenlere tavsiye ederim trendyolda 6.500 tl sürat kargoyla 2. günü teslim edildi.
bende aynı şekilde aldım kullanıyorum rahaımbu geri yatırma kısmını yaparken yaslanarak kolu çekince çat diye birr ses çıkıyor önce kolu çekip sonra yaslanırsam olmuyor tabi ses sizdede bu durum varmı

holyeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
gokhan
bende aynı şekilde aldım kullanıyorum rahaımbu geri yatırma kısmını yaparken yaslanarak kolu çekince çat diye birr ses çıkıyor önce kolu çekip sonra yaslanırsam olmuyor tabi ses sizdede bu durum varmı
evet hocam var sesin olması da normal gibi yüklenince çekince çat ediyor yatırmak için önce çekip yaslamak lazım

Top Bottom