Öneri 4000 bandı mönitör önerisi

Reaksiyon skoru
55
Bütçe
4000
selam arkadaşlar trendyol üzerinden kuponla almayı düşünüyorum. laptopta ana ekran olarak kullanacağım. bi kaç tane buldum sizlerle de paylaşayım. yardımcı olursanız sevinirim.

selam arkadaşlar trendyol üzerinden kuponla almayı düşünüyorum. laptopta ana ekran olarak kullanacağım. bi kaç tane buldum sizlerle de paylaşayım. yardımcı olursanız sevinirim.
Aoc al geç

ne gibi kötü yanları var. para vermişken iyisinden alayım.
Hocam Aoc ve Lenovo, Msi ve Gamepowerdan daha iyi.
Birde Kontrast ve renk gamutu bakımından Aoc, lenovodan daha üstün. Cof değeri olarak biraz üzebilir Aoc ama sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum.

Hocam Aoc ve Lenovo, Msi ve Gamepowerdan daha iyi.
Birde Kontrast ve renk gamutu bakımından Aoc, lenovodan daha üstün. Cof değeri olarak biraz üzebilir Aoc ama sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum.
anladım hocam aoc dediğiniz gibi daha mantıklı

display port to mini displayport kablosu lazım kullanilmem için önerebileceğiniz ürün var mı

aoc 24G42E al senin attığın monitörun paneli kronik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@İsimbulamajim da aocyi övmüştü. Direkt al hocam
Bu model değil

Başkasına bakma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,661
Üyeler
183,153
Son üye
askund
Geri