Neler Yeni

4000₺ Telefon Önerisi

Cemoxz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Cemalettin KILIÇ
Bütçe
4000
Öncelikle merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi maximum 4000tl ye bir telefon bakıyorum. Telefon babam için olacak oyun vb şeylere kullanılmayacak yani. Bizim için önemli olan kullanım süresi ,yani bataryanın büyüklügü, ve kamerasının güzel olması. Aklımda Xiaomi Note 10 Pro ve Samsun Galaxy A52 var önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim. (telefonu sıfır almak istiyorum o yüzden ikinci el tavsiye vermezseniz sevinirim)

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
A52 güzel telefondur alınır

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Öncelikle merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi maximum 4000tl ye bir telefon bakıyorum. Telefon babam için olacak oyun vb şeylere kullanılmayacak yani. Bizim için önemli olan kullanım süresi ,yani bataryanın büyüklügü, ve kamerasının güzel olması. Aklımda Xiaomi Note 10 Pro ve Samsun Galaxy A52 var önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim. (telefonu sıfır almak istiyorum o yüzden ikinci el tavsiye vermezseniz sevinirim)
A52 iyidir.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
o bütçede en güçlü telefon şuan poco x3 pro ama kameraya önem veriliyorsa a52'de alınabilir.

Gloxy

80+ Bronze

Top Bottom