Neler Yeni

4000 tl civarı işlemci

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,202
İsim
Murat Orhan
Ryzen 5 5600'ün performansına kötü demiyor muydu Abdullah hocamız?
Mesaj otomatik birleştirildi:

33k ya gidip 3060 da koymazsın be abim.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
kardeşim istersen öner dediysem almış olma gibi bir mantığı varmı bu işin ?
Var evet? Çok gördük öyle yapanı.

Tam bütçe 33K mousetan klavyeye dahil mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Murat Özbey

abicim allah aşkına şurda önerin demişim eleştiri yapın değil eğer işiniz yoksa kalabalık yapmayın konuyu

Var evet? Çok gördük öyle yapanı.

Tam bütçe 33K mousetan klavyeye dahil mi?
her şey dahil

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Murat Özbey
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,202
İsim
Murat Orhan
Curved şart değilse neredeyse aynı özelliklerde 1k ucuza alabilirsin bu monitörü

pc kısmında ise şuan topluyorum atıcam birazdan

Bu sistemi SSDyi Crucial 1 TB Yaparak alabilirsiniz. i5 12400f overclocklamaya gerek kalmadan 3070i besleyecektir diye düşünüyorum. Gerekirse biraz overclock ile işi çözebilirsiniz Bu şekidle 25k olmuş oluyor sistem.

dalpirin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Alperen Dal
"am4 mimarisinin son demleri" sen inandın mı buna? tek çekirdek performansının son demleri asıl tek çekirdek performansı dışında inteli tercih ettirecek ne var sana sence hangisi daha uzun ömürlü ve kapsamlı? amd işlemci alırsa nvece ihtiyaç duymadan işlemciden verir yayını bastona ihtiyacı yok ryzenin edit programları bile artık çoklu çekirdek kullanmaya başlamışken tek çekirdeğe sığınmak anca fanboyluktur.
Aynen hocam ryzen çoklu çekirdek x264 ten yayın basarsan karşına bu videolarda yaşanan sorunların yaşanmasını özellikle tek pc yayın yapıyorsan muhtemel olduğundan bahsetmeyelim istersen. Intel + nvidia sistemlerin performans stabilitesi tartışmaya kapalı ayrıca fiyat olarakta çoğu seviyede bir avantajıda kalmadı amdnin

Ekler

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    839.7 KB · Hit: 11

panizher

80+ Silver
İntelciyim ama i7 yada i9 değilse yayin icin amd

LethaX

80+ Bronze

Nerde kötü demişti tam olarak. Tam tersi önermişti müq işlemci demişti Abdullah Ryzen 5 5600 için.

abicim allah aşkına şurda önerin demişim eleştiri yapın değil eğer işiniz yoksa kalabalık yapmayın konuyu

her şey dahil
Mesela öneri yapayım sana Asus Tuf diye sırf Rtx 3060'a o para verilmez. B550M-A bayağı kötü anakart o fiyata ya B550M Bazooka al ya B550M Pro Vdh al yada arkadaşın dediği gibi 1800' A Pro nun felan düşmesini bekle. SSD gereksiz pahalı 3100 TL vermeye gerek yok en son Pcl 4.0 SSD indirimdeydi 2000 TL Western Digital marka aynı işi görür oda. Psu alınır 1k ya ona bişey demiyorum güzel seçim. Ram olarak görünüşü çok hoşuna gittiyse Trident Z ler iyidir ben olsam Ballistix alırdım oc da yaparsın ona Cl 15 felan.
Soğutucu olarak 600-700 bandına hava soğutma hayli hayli işini görür mesela SE-224-XT gibi. Kasa olarak ne seçtin bilmiyorum ama Galax Revolution 01 iyi kasa ona bak bi. İşlemci kesinlikle Ryzen 5 5600 olsun. Ha istersen 1500 bandına bi sıvı soğutma alabilirsin sonuç olarak kasanın hava sirkülasyonuna pozitif etki ediyor. Diyeceklerim bu kadar

Son düzenleme:

Atius

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
atacan atmaca
Aynen hocam ryzen çoklu çekirdek x264 ten yayın basarsan karşına bu videolarda yaşanan sorunların yaşanmasını özellikle tek pc yayın yapıyorsan muhtemel olduğundan bahsetmeyelim istersen. Intel + nvidia sistemlerin performans stabilitesi tartışmaya kapalı ayrıca fiyat olarakta çoğu seviyede bir avantajıda kalmadı amdnin
Sen bu yaşanılanların amd kaynaklı olduğunu mu düşünüyosun?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,202
İsim
Murat Orhan

Nerde kötü demişti tam olarak. Tam tersi önermişti müq işlemci demişti Abdullah Ryzen 5 5600 için.

Mesela öneri yapayım sana Asus Tuf diye sırf Rtx 3060'a o para verilmez. B550M-A bayağı kötü anakart o fiyata ya B550M Bazooka al ya B550M Pro Vdh al yada arkadaşın dediği gibi 1800' A Pro nun felan düşmesini bekle. SSD gereksiz pahalı 3100 TL vermeye gerek yok en son Pcl 4.0 SSD indirimdeydi 2000 TL Western Digital marka aynı işi görür oda. Psu alınır 1k ya ona bişey demiyorum güzel seçim. Ram olarak görünüşü çok hoşuna gittiyse Trident Z ler iyidir ben olsam Ballistix alırdım oc da yaparsın ona Cl 15 felan.
Soğutucu olarak 600-700 bandına hava soğutma hayli hayli işini görür mesela SE-224-XT gibi. Kasa olarak ne seçtin bilmiyorum ama Galax Revolution 01 iyi kasa ona bak bi. İşlemci kesinlikle Ryzen 5 5600 olsun. Ha istersen 1500 bandına bi sıvı soğutma alabilirsin sonuç olarak kasanın hava sirkülasyonuna pozitif etki ediyor. Diyeceklerim bu kadar
Ben 4000 serisi ile karıştırmışım pardon.

Top Bottom