Neler Yeni

4000 tl full AMD hazır sistem bulabilir miyim ?

sparTA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
tayfun akpınar
pc toplamadan anlamıyorum. bana oyun(rust) oynarken videosunu alabileceğim ve video düzenleme(adobe AE) işleri yapabileceğim hazır sistem önerebilir misiniz ? gerekirse bütçenin biraz üstü sistemlerde olabilir.

Mehmet Anıl

80+ Silver
PC toplamadan anlamıyorum. bana oyun(rust) oynarken videosunu alabileceğim ve video düzenleme(adobe AE) işleri yapabileceğim hazır sistem önerebilir misiniz ? gerekirse bütçenin biraz üstü sistemlerde olabilir.
ae kullanmak 4k için hayal

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Neden full AMD?

Mehmet Anıl

80+ Silver

Mehmet Anıl

80+ Silver

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,739
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
freesync için
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne kadar olmalı
NVIDIA ekran kartında da kullanabilirsin FPS sınırlamayı hem bu forumda rehberi var hem de technopatta videosu var ve adobe için NVIDIA kart zaten kat kat daha iyi olur.

2000 TL'cik geçiyor bütçeden %50 daha fazla.

örnek bir hazır sistem söyleyebilir misiniz
6K bütçe varsa eğer P2.5'e bakabilirsin RTX 2060'lı.

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
NVIDIA ekran kartında da kullanabilirsin FPS sınırlamayı hem bu forumda rehberi var hem de technopatta videosu var ve adobe için NVIDIA kart zaten kat kat daha iyi olur.

6k sistem istemiş, o yüzden attım linki. Alıntıladığım mesaja bir daha bakın isterseniz hocam.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
ae kullanmak 4k için hayal

Hayır dostum, RAM 16GB olsun işlemcide minimum 4 Çekirdek 8 Thread olsun RX 570 gibi bir kart ile Adobe nin "GPU destek" ayarını kullanarak rahatça After Effect kullanır.

Zaten oyun bilgisayarı dediğimiz PC ler artık Render ve ağır işler yapabilecek güçte.

sparTA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
tayfun akpınar

p.2.5 e de bakayım en ekonomik olanı bulmaya çalışıyorum işin içinden çıkamazsam mecburen bütçeyi artırıcam tavsiyeleriniz için teşekkürler

Hayır dostum, RAM 16GB olsun işlemcide minimum 4 Çekirdek 8 Thread olsun RX 570 gibi bir kart ile Adobe nin "GPU destek" ayarını kullanarak rahatça After Effect kullanır.

Zaten oyun bilgisayarı dediğimiz PC ler artık Render ve ağır işler yapabilecek güçte.
pc ayarlarından fazla anlamıyorum laptop kullandım hep ilk defa masaüstü toplicam daha doğrusu hazır sistem al kullan mantığı var. pc ile oyun oynarken video kayıt sonrasında edit yapıcam. bunu en ekonomik şekilde halletmeye çalışıyorum

Son düzenleme:

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
p.2.5 e de bakayım en ekonomik olanı bulmaya çalışıyorum işin içinden çıkamazsam mecburen bütçeyi artırıcam tavsiyeleriniz için teşekkürler

PC ayarlarından fazla anlamıyorum laptop kullandım hep ilk defa masaüstü toplicam daha doğrusu hazır sistem al kullan mantığı var. PC ile oyun oynarken video kayıt sonrasında edit yapıcam. bunu en ekonomik şekilde halletmeye çalışıyorum

4K lık sistemde yapar senin istediklerini.

Top Bottom