Neler Yeni

4000 TL oyuncu koltuğu önerisi

Musty.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Mustafa Çelikörs
Bütçe
4000
Merhabalar başlıkta yazdığı gibi koltuk arıyorum başlığa oyuncu koltuğu yazdım ama normal ofis koltuğu gibi de olabilir rahat olsun yeter ikisine de okeyim
-170 boyum 60 kilom var
-Uzun saatler pc de oyun oynarım
Önerilerinizi bekliyorum.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,967
İsim
Orkun
Merhabalar başlıkta yazdığı gibi koltuk arıyorum başlığa oyuncu koltuğu yazdım ama normal ofis koltuğu gibi de olabilir rahat olsun yeter ikisine de okeyim
-170 boyum 60 kilom var
Biraz geç kalmışsın dostum. Dün XDrive Toryum indirimdeydi. Kupon ile birlikte 1850TL ye geliyordu. Çok iyi bir fırsattı.
Bunun haricinde XDrive'ın koltukları genel olarak konforlu ve kalitelidir. 15'li modeline bakabilirsin.

Musty.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Mustafa Çelikörs
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biraz geç kalmışsın dostum. Dün XDrive Toryum indirimdeydi. Kupon ile birlikte 1850TL ye geliyordu. Çok iyi bir fırsattı.
Bunun haricinde XDrive'ın koltukları genel olarak konforlu ve kalitelidir. 15'li modeline bakabilirsin.
Toryum indirimini kaçırdığıma çok üzüldüm açıkcası ama sağlık olsun, 15'li kodelini biliyorum evet o da güzel peki exvega var o markayı önerir misiniz??

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,967
İsim
Orkun
Toryum indirimini kaçırdığıma çok üzüldüm açıkcası ama sağlık olsun, 15'li kodelini biliyorum evet o da güzel peki exvega var o markayı önerir misiniz??
Exvega markası hakkında bir bilgim yok malesef.

Musty.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Mustafa Çelikörs
Exvega markası hakkında bir bilgim yok malesef.
Anladım sağolun peki ben kumaş istiyorum demiştim çünkü bazı deriler terletiyor diye biliyorum öyle değil mi?

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
-170 boyum 60 kilom var
Zio'nun kampanyalarına bakabilirsiniz.

Stoklar için firma ile iletişime geçin. Sürekli değiştiriyorlar.

Musty.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Mustafa Çelikörs

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Efe Kırmaz
-170 boyum 60 kilom var
hawk fab v6 veya zio alabilirsiniz. kumaş almanızı öneririm.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,323
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Xdrive Tortum güzel değildi, kaçırdığın için üzülmene gerek yok. 15`li de güzel değil. 4k bütçede senin boy ve kilo için Atak öneririm.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,967
İsim
Orkun
Xdrive Tortum güzel değildi, kaçırdığın için üzülmene gerek yok. 15`li de güzel değil. 4k bütçede senin boy ve kilo için Atak öneririm.
Toryum neden güzel değil hocam? Sipariş etmiştim bir sıkıntısı varsa bileyim ona göre iptal edeyim.

Musty.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Mustafa Çelikörs
Hocam xdrive 15'li rgb nasildir

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,323
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Toryum neden güzel değil hocam? Sipariş etmiştim bir sıkıntısı varsa bileyim ona göre iptal edeyim.
Güzel değil derken şöyle açıklayayım mesela Logitech G102 güzel bir ürün mü o kadar mouse içerisinde değil bu da onun gibi fiyat olarak iyi müşteriyi belli derece memnun eder ama ucuz ürün olduğu için kaliteli bir ürün değil.

Sasuke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Abdülhakim Erdem
Discord
xteent
2000tl ye guzel rahat oyuncu koltuklari varmi

Top Bottom