benim bu kulaklıktada eq ayarı var ama normal bir kulaklık gibi streo ses vermiyor o yüzden değiştirmek istiyorum eq ayarı yapmak istemiyorum.Arctis Nova 7 Wireless kullanıyorum güzel bence, bluetooth falan da var diye tercih etmiştim. EQ yapılırsa CS:GO'da falan çok iyi olur. Ben hazır ayarları kullanıyorum kendi yazılımından Valorant seçince kusursuz çalışıyor ama CS:GO ayarını ben pek beğenmedim manuel ayar yapmak lazım gibi. Veya HyperX Cloud II Wireless modeli var. O da tatmin eder zaten başlı başına oyuncu kulaklığı o.
Hocam ben v3 almayı planlıyordum ama neden beğenmediniz anlatabilir misin?Arkadaşlar razer kraken v3 pro aldım burnumdan geldi kulaklığıın 2. günü iade alırlarsa iade etmek istiyorum bu fiyat bandında kulaklık önerisi.
kendi ses sorrundu çok farklı normal streo gibi kaliteli ses deyil ince sesler ben beğenmedim sesi fullediğimde kulaklıkta statik elektrik ses geliyor.Hocam ben v3 almayı planlıyordum ama neden beğ
Yani ben de çok anlamıyorum eq falan. Steelseries kendi yazılımında yapmış bizim için oyuna göre seçip oynuyorum hemen her oyun var. CS:GO da fena değil ama valorant kadar iyi değil. Valorant'ı öyle bir ayarlamışlar ki nokta atışı belli oluyor sesin nereden geldiği.benim bu kulaklıktada eq ayarı var ama normal bir kulaklık gibi streo ses vermiyor o yüzden değiştirmek istiyorum eq ayarı yapmak istemiyorum.
hocam bu kulaklığı iade etmek istemiyorum bi yandan çünkü adamın sesini veriyor ama ne kadar uzakta oldugunun sesinide çok net alabiliyorum ama kendi sesine alışmam lazım kulaklıgın birde kulaklıktan sesi ful yyükseltince hafif uğultu oluyor birazcık azaltınca 1 kademe gidiyor.Yani ben de çok anlamıyorum eq falan. Steelseries kendi yazılımında yapmış bizim için oyuna göre seçip oynuyorum hemen her oyun var. CS:GO da fena değil ama valorant kadar iyi değil. Valorant'ı öyle bir ayarlamışlar ki nokta atışı belli oluyor sesin nereden geldiği.
Hocam dip ses hemen her kablosuz kulaklıkta var belki bütçe çok daha artarsa sıfırna inebilir. Benim kullandığım steelseries güzel iş çıkarmış. Default'ta ses limited geliyor haliyle bu dip sesi engelliyor. İsterseniz limiti kaldırabilirsiniz o zaman ses ciddi anlamda artıyor ama o zaman da dip ses oluyor. Ben limited kullanıyorum hem oyunda hem müzikte bana yetiyor ses seviyesi. Dip ses sorununu ben öyle çözdüm bu kulaklıkta. Ona pek de çare yok gibi yani eğer ona takıldıysanız iade etmenize gerek yok bence.hocam bu kulaklığı iade etmek istemiyorum bi yandan çünkü adamın sesini veriyor ama ne kadar uzakta oldugunun sesinide çok net alabiliyorum ama kendi sesine alışmam lazım kulaklıgın birde kulaklıktan sesi ful yyükseltince hafif uğultu oluyor birazcık azaltınca 1 kademe gidiyor.
oyun içinde farketmiyorum sesi hocam zaten oyunlardan çıkınca oluyor 1 tık indiriyorum düzliyor ama bu razerin kulaklıgın sesine biraz alışmam gerekir yoksa dediğim gibi hoşuma gitti hocam. şimdilik synapse uygulamasını sildim orda çıkan kutucuklarda sadece synapse seçicem arka planda diğerleri boşa çalışmasın.Hocam dip ses hemen her kablosuz kulaklıkta var belki bütçe çok daha artarsa sıfırna inebilir. Benim kullandığım steelseries güzel iş çıkarmış. Default'ta ses limited geliyor haliyle bu dip sesi engelliyor. İsterseniz limiti kaldırabilirsiniz o zaman ses ciddi anlamda artıyor ama o zaman da dip ses oluyor. Ben limited kullanıyorum hem oyunda hem müzikte bana yetiyor ses seviyesi. Dip ses sorununu ben öyle çözdüm bu kulaklıkta. Ona pek de çare yok gibi yani eğer ona takıldıysanız iade etmenize gerek yok bence.