Neler Yeni

4000 TL sistem toplama tavsiyesi

YagizS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yağız
Bütçe
4000
Herkese merhabalar iyi forumlar. Ben 4000 TL bandında bir sistem toplamak istiyorum bir hafta önce 2500 TL'ye toplayacaktım alacakken bütçe yükseldi. 4000 TL'yi mümkünse aşmayan ve 2. el olmayan bir sistem toplamak istiyorum yani amacım direk parçaları birleştirip sistemi kurup çalıştırmak olacaktır. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Neden 2.el hazır sistemlere yönelmiyorsun? sıfır toplamak sıkıntı biraz. Ekran kartı bulmak sıkıntı. Diğerleri yine ayarlanır.

YagizS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yağız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neden 2.el hazır sistemlere yönelmiyorsun? sıfır toplamak sıkıntı biraz. Ekran kartı bulmak sıkıntı. Diğerleri yine ayarlanır.
Parçaların bozulma endişesinden ve güvenilir olmamasından dolayı ekran kartını hatta hiç 2. ele içim el vermiyor.

Ratorest

80+ Silver

YagizS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yağız
bütçeni mümkünse bin TL daha arttır bunu al
Maalesef 1000 TL arttırmam imkansız gibi bir şey

YagizS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yağız

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Parçaların bozulma endişesinden ve güvenilir olmamasından dolayı ekran kartını hatta hiç 2. ele içim el vermiyor.
Testleri güzel yapılırsa ve parçaların tümü garantili faturalı ise bir sıkıntı çıkmaz. Zaten anlıyorsan biraz pc den parçaları rahatlıkla kontrol edersin.

YagizS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yağız
Testleri güzel yapılırsa ve parçaların tümü garantili faturalı ise bir sıkıntı çıkmaz. Zaten anlıyorsan biraz pc den parçaları rahatlıkla kontrol edersin.
Açıkçası öyle test vs. pek anlamıyorum hatta hiç diyebiliriz ve parçaları test etme gibi bir imkanım nasıl olacak benim oturduğum yerde az parça satışı ve yüksek fiyatlar oluyor sıfırlarından pek farkı yok.

Ratorest

80+ Silver
Açıkçası öyle test vs. pek anlamıyorum hatta hiç diyebiliriz ve parçaları test etme gibi bir imkanım nasıl olacak benim oturduğum yerde az parça satışı ve yüksek fiyatlar oluyor sıfırlarından pek farkı yok.
knk benimde yaşadığım yerde hiç kart yok fosil ekran kartlarına 1k yazan var yani başka şehirlerden alma imkanın yoksa en mantılı seçenek apu bence veya youtube kanallarının (sanmıyorum) bazen o fiyata uygun birşeyler çıkartıyorlar yani karar senin.

YagizS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yağız
knk benimde yaşadığım yerde hiç kart yok fosil ekran kartlarına 1k yazan var yani başka şehirlerden alma imkanın yoksa en mantılı seçenek apu bence veya youtube kanallarının (sanmıyorum) bazen o fiyata uygun birşeyler çıkartıyorlar yani karar senin.
Şuan elimde 2 gb ram celeron 2840n işlemcili laptop var buna 4 gb ram takıp 3 4 ay bekleyip ekran kartı stoğu beklemem mantıklı olur mu ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,947
Üyeler
165,091
Son üye
NOPO
Top Bottom