Neler Yeni

Çözüldü✓ 4000 TL ye Monitör Önerisi Verirmisiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Yasin Fırat Özmen
Hocam 27 inç msı 144hz ıps panel alıcam ama 2.el 3500tl iyi mi? sizce garantisi yeni bitmiş
ölü piksel yoksa temiz kullanılmışsa yada kronik bir sorun yoksa alınır niye alınmasın modelini forumlarda aratın ürünün genel yorumlarına bakın pazarlık etmeyi de unutmayın :)

Hasan344

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rıfat Toklu
markadan dolayı biraz ön yargılı olabilirsin monster aryond a24 alabilirsin pivot, 24 inc, fast ıps panel, rgb, dahili hoparlör var

caglar11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
aybars çağlar
hocam VA panel olduğunu unutmayın bunun lenovo 144 yazmasına rağmen 165 hz bunları es geçmeyin karar elbette yine sizin ama ben olsam VA panele o parayı vermezdim
Çok teşekkür ederim hocam. Yani biraz bütçeyi aşsam daha iyi olur gibi.
şimdi gördüm, hocam yanlış bilmiyorsam overclock ile 165hz olabiliyor bu lenovo monitör. ips teknolojisi çok daha iyi olsa da bu bütçe bazında ve sadece oyun oynayan insanlar için şart olduğunu düşünmüyorum. ayrıyeten viewsonic olan modelde çok iyi olmasa da bir dahili hoparlör mevcut. çok ucuz bir şey olmasına rağmen çoğu firma yapmıyor, belirtmek istedim. akakçeden fiyat karşılaştırmalarını yapıp, kendi isteklerinize göre + - dizerek tercih yapabilirsiniz. iyi günler dilerim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Enes bk
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Yasin Fırat Özmen
Usta banada önersene bir tane 144 hz veya üstü 27 inç sıkıntı çıkarmayacak bir monitör 5 k ya kadar bütçem var kimse bakmadı açtığım konuya
hocam bakıp önereyim de o fiyata bulunur mu bilemiyorum amazon indirimleri var diye şuan aklımda olanları anında söyleyebiliyorum bulursam senin için paylaşacağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Yasin Fırat Özmen
Usta banada önersene bir tane 144 hz veya üstü 27 inç sıkıntı çıkarmayacak bir monitör 5 k ya kadar bütçem var kimse bakmadı açtığım konuya
o fiyatlara en baba alabileceğin konuştuğumuz 24 inç lenovo g24 20 var ama ille de 27 olsun dersen az önce arkadaşın biri önermişti vievsonic markasının 27 inç 165 hz monitörü var ama ıps değil va panel

linki şöyle bıraktım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben sürekli kontrol ediyorum ama stok düşmüyor hiç
bende aynı şekil bakıyorum ama bu ürün iptal/iade eden olmadığı sürece gelmiyor stoğa gelse de yetişemiyorum

şimdi gördüm, hocam yanlış bilmiyorsam overclock ile 165hz olabiliyor bu lenovo monitör. ips teknolojisi çok daha iyi olsa da bu bütçe bazında ve sadece oyun oynayan insanlar için şart olduğunu düşünmüyorum. ayrıyeten viewsonic olan modelde çok iyi olmasa da bir dahili hoparlör mevcut. çok ucuz bir şey olmasına rağmen çoğu firma yapmıyor, belirtmek istedim. akakçeden fiyat karşılaştırmalarını yapıp, kendi isteklerinize göre + - dizerek tercih yapabilirsiniz. iyi günler dilerim.
hocam bu yazmış olduklarınıza ben de katılıyorum ama 4 bine kadar çıkan bütçede ips alma imkanı varken va panel almayı mantıklı bulmuyorum ekstra bi durum yoksa yıllarca va panel monitör kullandım ses çıkışı olarak da dahili hoparlörünü kullandım biliyorum bunların ufak ama güzel detaylar olduğunu ama şuan alabileceği çok güzel bir monitör varken de sizin önerdiğiniz markayı almasını mantıklı bulmuyorum

Son düzenleme:

AmerikaPrezınt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Yunus Emre Kuyumcuoğlu
https://www.itopya.com/msi-238-g241...reesync-premium-fhd-ips-gaming-monitor_u23574 hocam bir de böyle bir şey buldum.
o fiyatlara en baba alabileceğin konuştuğumuz 24 inç lenovo g24 20 var ama ille de 27 olsun dersen az önce arkadaşın biri önermişti vievsonic markasının 27 inç 165 hz monitörü var ama ıps değil va panel

linki şöyle bıraktım

bende aynı şekil bakıyorum ama bu ürün iptal/iade eden olmadığı sürece gelmiyor stoğa gelse de yetişemiyorum

hocam bu yazmış olduklarınıza ben de katılıyorum ama 4 bine kadar çıkan bütçede ips alma imkanı varken va panel almayı mantıklı bulmuyorum ekstra bi durum yoksa yıllarca va panel monitör kullandım ses çıkışı olarak da dahili hoparlörünü kullandım biliyorum bunların ufak ama güzel detaylar olduğunu ama şuan alabileceği çok güzel bir monitör varken de sizin önerdiğiniz markayı almasını mantıklı bulmuyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,026
Üyeler
164,598
Son üye
gumushane01
Top Bottom