Kaç inç istiyorsunuz?sistemim imzada yazıyor ona göre bişeyler önerirseniz sevinirm
inç i cok önemsemiyorum f/p olması yeterli benim içinKaç inç istiyorsunuz?
daha iyisi var mı sence bu bütçedeMSI Optix MAG274QRF Monitör
MSI Optix MAG274QRF Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
bide monitör dik boyuta gelebiliyor mu yayın açmayı düşünüyorum da önemliMSI Optix MAG274QRF Monitör
MSI Optix MAG274QRF Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Evet döndürülüyor.inç i cok önemsemiyorum f/p olması yeterli benim için
Mesaj otomatik birleştirildi:
daha iyisi var mı sence bu bütçede
bide monitör dik boyuta gelebiliyor mu yayın açmayı düşünüyorum da önemli
O monitör güzel, daha büyük ve curved istersen şu varinç i cok önemsemiyorum f/p olması yeterli benim için
daha iyisi var mı sence bu bütçede
bide monitör dik boyuta gelebiliyor mu yayın açmayı düşünüyorum da önemli
bütçemi çok aşıyor ama düşüncem yükseltmeyi başarabilirsem alcam büyük ihtimal çok hoşuma gitti monitörO monitör güzel, daha büyük ve curved istersen şu var
Gigabyte G34WQC Monitör
Gigabyte G34WQC Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
34inc aşırı büyük bu arada.bütçemi çok aşıyor ama düşüncem yükseltmeyi başarabilirsem alcam büyük ihtimal çok hoşuma gitti monitör
Bu fiyata 27 inç saçma, 27 inç alacaksanız 3000tl lik monitörler var. Eğer 4k bakıyorsanız curved ve büyük hoş durur. 4k paraya çift monitör almakta bir alternatifbütçemi çok aşıyor ama düşüncem yükseltmeyi başarabilirsem alcam büyük ihtimal çok hoşuma gitti monitör
Elimde Asus TUF Gaming VG249Q1A modeli monitör var bunu 2. monitör yapmayı düşünüyordum o yuzden şimdi ki alacagım ana monitör olucak düşünücem belki 3 monitör yapabilriim bilemiyorumBu fiyata 27 inç saçma, 27 inç alacaksanız 3000tl lik monitörler var. Eğer 4k bakıyorsanız curved ve büyük hoş durur. 4k paraya çift monitör almakta bir alternatif