Neler Yeni

4000 TL'ye kadar kulaklık önerisi

efeodin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Efe Şeker
arkadaşlar 4000 tl bütçem var hem mikrofon kalitesi harici mikrofonu aratmayan hemde sesi güzel olan önerebileceğiniz kulaklık var mı acaba

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Mert ash
hs65 kablolu versiyon bu fiyat bandında kablosuza bulaşma mikrofonlar istediğin gibi çıkmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,104
İsim
Emir

Neden hak etmiyor?
Hs80 kullanıcısıydım 1.5yıldır.3k civarı fiyat verip hs65 asla almam.En kötü cloud 3 alırım ki cloud 3 en son 2.2e düşmüştü şu an 2.9 olmuş.

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Mert ash
Hs80 kullanıcısıydım 1.5yıldır.3k civarı fiyat verip hs65 asla almam.En kötü cloud 3 alırım ki cloud 3 en son 2.2e düşmüştü şu an 2.9 olmuş.
Alınmaması için bir sebep söylemiyorsun.

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Mert ash
:D adam mikrofonu iyi bir şey istemiş cloud 3 wireless önermişsin neden alınmaz diyorum hs80 kullandım diyorsun çok alakalı konuşuyorsun dostum böyle devam.

2 yıl boyunca blackshark v2x kullandım mikrofonu ve ses seviyesi baya tatmin ediyordu ilk aldığım zaman ayarlayamamıştım ama 1 hafta sonra falan çok rahat kullanıyordum kulaklığın üzerindeki ses kısma zımbırtısı windowsu değil direkt kulaklığı kısıyor o da güzel bir şeydi bunu da önerebilirim

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,104
İsim
Emir
:D adam mikrofonu iyi bir şey istemiş cloud 3 wireless önermişsin neden alınmaz diyorum hs80 kullandım diyorsun çok alakalı konuşuyorsun dostum böyle devam.
O fiyata wireless kulaklık alıyorsun.Daha kaliteli bir kulaklık.Hs65 hs80den daha alt bir modelde kaldığı için hs80 i kullandığımı belirtiyorum.2.8k ya neden jak girişli bir kulaklık alsın bana onu söyler misin?Ek olarak cloud 3 ün mikrofon performansı kötü de benim mi haberim yok?

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Mert ash
anakartınız yetersiz gelirse https://www.amazon.com.tr/gp/produc..._1?smid=A1UNQM1SR2CHM&tag=technopattr-21&th=1 bu ses kartını önerebilirim direkt almayın anakartla beraber kafi gelirse öyle kullanırsınız

O fiyata wireless kulaklık alıyorsun.Daha kaliteli bir kulaklık.Hs65 hs80den daha alt bir modelde kaldığı için hs80 i kullandığımı belirtiyorum.2.8k ya neden jak girişli bir kulaklık alsın bana onu söyler misin?Ek olarak cloud 3 ün mikrofon performansı kötü de benim mi haberim yok?
cloud 3 wirelessın mikrofon performansı kötü sen desen ki cloud 3ün kablolu modelini öneririm mikrofonu ve ses kalitesi sağlam hem de daha yeni sana hiçbir şey demem zaten akıllı bıdık :D

anlamak istemiyorsan tekrar söyleyeyim adam mikrofonu güzel bir şey istiyor :D

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,104
İsim
Emir
anakartınız yetersiz gelirse https://www.amazon.com.tr/gp/produc..._1?smid=A1UNQM1SR2CHM&tag=technopattr-21&th=1 bu ses kartını önerebilirim direkt almayın anakartla beraber kafi gelirse öyle kullanırsınız

cloud 3 wirelessın mikrofon performansı kötü sen desen ki cloud 3ün kablolu modelini öneririm mikrofonu ve ses kalitesi sağlam hem de daha yeni sana hiçbir şey demem zaten akıllı bıdık :D

anlamak istemiyorsan tekrar söyleyeyim adam mikrofonu güzel bir şey istiyor :D
Cloud 3 wireless kullanmasam inanacağım.Blackshark v2 x in tatmin ettiğini belirten birisi için çok bilgili konuşuyorsunuz

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Mert ash
Cloud 3 wireless kullanmasam inanacağım.Blackshark v2 x in tatmin ettiğini belirten birisi için çok bilgili konuşuyorsunuz
cloud 3 wirelessın mikrofonunun iyi olduğunu savunan birisi için çok konuşuyorsun hem de test değil taraf videosu atmışsın 40 saniyelik ikisinin de testini atarsan yanıldığını anlayacaksın zaten :D

blackshark v2x mikrofon test
-
cloud 3 wireless mikrofon test

ngenuityden düzeltilir yiaahh :D diyecek olursan düzelmiyor kullanmasam inancam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,791
Üyeler