Parasını hak etmiyor.hs65 kablolu versiyon bu fiyat bandında kablosuza bulaşma mikrofonlar istediğin gibi çıkmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yükleniyor...
www.amazon.com.tr
Neden hak etmiyor?Parasını hak etmiyor.
Hs80 kullanıcısıydım 1.5yıldır.3k civarı fiyat verip hs65 asla almam.En kötü cloud 3 alırım ki cloud 3 en son 2.2e düşmüştü şu an 2.9 olmuş.Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden hak etmiyor?
Alınmaması için bir sebep söylemiyorsun.Hs80 kullanıcısıydım 1.5yıldır.3k civarı fiyat verip hs65 asla almam.En kötü cloud 3 alırım ki cloud 3 en son 2.2e düşmüştü şu an 2.9 olmuş.
Alınmaması için bir sebep söylemiyorsun.
adam mikrofonu iyi bir şey istemiş cloud 3 wireless önermişsin neden alınmaz diyorum hs80 kullandım diyorsun çok alakalı konuşuyorsun dostum böyle devam.
O fiyata wireless kulaklık alıyorsun.Daha kaliteli bir kulaklık.Hs65 hs80den daha alt bir modelde kaldığı için hs80 i kullandığımı belirtiyorum.2.8k ya neden jak girişli bir kulaklık alsın bana onu söyler misin?Ek olarak cloud 3 ün mikrofon performansı kötü de benim mi haberim yok?adam mikrofonu iyi bir şey istemiş cloud 3 wireless önermişsin neden alınmaz diyorum hs80 kullandım diyorsun çok alakalı konuşuyorsun dostum böyle devam.
cloud 3 wirelessın mikrofon performansı kötü sen desen ki cloud 3ün kablolu modelini öneririm mikrofonu ve ses kalitesi sağlam hem de daha yeni sana hiçbir şey demem zaten akıllı bıdıkO fiyata wireless kulaklık alıyorsun.Daha kaliteli bir kulaklık.Hs65 hs80den daha alt bir modelde kaldığı için hs80 i kullandığımı belirtiyorum.2.8k ya neden jak girişli bir kulaklık alsın bana onu söyler misin?Ek olarak cloud 3 ün mikrofon performansı kötü de benim mi haberim yok?
Cloud 3 wireless kullanmasam inanacağım.Blackshark v2 x in tatmin ettiğini belirten birisi için çok bilgili konuşuyorsunuzanakartınız yetersiz gelirse https://www.amazon.com.tr/gp/produc..._1?smid=A1UNQM1SR2CHM&tag=technopattr-21&th=1 bu ses kartını önerebilirim direkt almayın anakartla beraber kafi gelirse öyle kullanırsınız
cloud 3 wirelessın mikrofon performansı kötü sen desen ki cloud 3ün kablolu modelini öneririm mikrofonu ve ses kalitesi sağlam hem de daha yeni sana hiçbir şey demem zaten akıllı bıdık
anlamak istemiyorsan tekrar söyleyeyim adam mikrofonu güzel bir şey istiyor
cloud 3 wirelessın mikrofonunun iyi olduğunu savunan birisi için çok konuşuyorsun hem de test değil taraf videosu atmışsın 40 saniyelik ikisinin de testini atarsan yanıldığını anlayacaksın zatenCloud 3 wireless kullanmasam inanacağım.Blackshark v2 x in tatmin ettiğini belirten birisi için çok bilgili konuşuyorsunuz