Piyasadaki en iyi laptoplar bu özelliklere sahip aşagı yukarı siz modelleri forumlarda araştırıp diğer önerileride gözden geçirip kararınızı verebilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben şahsen asus veya 2. victusu tercih ederdim
o önerdiğin iki tanesini atsana bi kankam
Piyasadaki en iyi laptoplar bu özelliklere sahip aşagı yukarı siz modelleri forumlarda araştırıp diğer önerileride gözden geçirip kararınızı verebilirsiniz
ben şahsen asus veya 2. victusu tercih ederdim
hocamın attığı laptopu destekliyorum iyi ürünBu bütçede daha iyisi yok diğerlerine bakma bile
bakalım hocam nasipte varsa sistemi satabilirsem karar vericemhocamın attığı laptopu destekliyorum iyi ürün
Teşekkür ederim hocam bu forumda cok fazla marka haterlığı yapan varken sizin gibi bilgili insanları görmek insanı mutlu ediyorhocamın attığı laptopu destekliyorum iyi ürün
Üstüme alınmıyorum. LOQ Victus'tan iyi bir seçenek gibi duruyor. %62.50 sRGB alınmaz.Teşekkür ederim hocam bu forumda cok fazla marka haterlığı yapan varken sizin gibi bilgili insanları görmek insanı mutlu ediyor
inş hocambakalım hocam nasipte varsa sistemi satabilirsem karar vericem
hocam o sizin bilgeliğiniz ilk başta aklıma gelmedi ne önersem diye sizin mesajı görünce hatırladımTeşekkür ederim hocam bu forumda cok fazla marka haterlığı yapan varken sizin gibi bilgili insanları görmek insanı mutlu ediyor
hp victusu kullanmıştım şirkette hocam gayette güzeldi bakalım hayırlısıinş hocam
hocam o sizin bilgeliğiniz ilk başta aklıma gelmedi ne önersem diye sizin mesajı görünce hatırladım