Neler Yeni

Öneri 4000tl telefon önerisi

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
Bütçe
4000
en fazla 4000 tl verebilirim kamerası güzel olması tabii ki daha iyi olur kameranın iyi olduğu kadar işlemci ram ve depolamada iyi olursa çok iyi olur var mı böyle bir telefon x3 pronun malzeme kalitesi güncelleme sorunları ısınma sorunları olduğu söylenir ve kamerasıda kötüymüş ne olmalı tercihim :/

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
x3 pronun malzeme kalitesini bilemem ancak kamerası iyi diye biliyorum sizi üzmez yani.Onun yerine A52 alabilirsin.

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
x3 pronun malzeme kalitesini bilemem ancak kamerası iyi diye biliyorum sizi üzmez yani.Onun yerine A52 alabilirsin.
a52 ninde işlemcisi pocoya göre kötü çok kararsız kaldım tasarım bakımındada poco pek içime sinmedi a 52 tasarımı daha sade güzel duruyor keşke tam ortası olsaydı

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
a52 ninde işlemcisi pocoya göre kötü çok kararsız kaldım tasarım bakımındada poco pek içime sinmedi a 52 tasarımı daha sade güzel duruyor keşke tam ortası olsaydı
evet poconun tasarımı bence de kötü ancak özellikleri çok iyi sd 860 kullanıyordu sanırım a52 de sd732 var galiba.Tasarıma önem vermiyorsanız poco alın veriyorsanız a52 alabilirsiniz sizi üzmez yinede

mertbsr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
mertcan başar
en fazla 4000 TL verebilirim kamerası güzel olması tabii ki daha iyi olur kameranın iyi olduğu kadar işlemci ram ve depolamada iyi olursa çok iyi olur var mı böyle bir telefon x3 pronun malzeme kalitesi güncelleme sorunları ısınma sorunları olduğu söylenir ve kamerasıda kötüymüş ne olmalı tercihim :/
kamera kalitesi konusunda bunu izlemeni tavsiye ederim , özel bakir soğutmasi bulunan telefonun diğerlerinden daha fazla ısınacağını düşünmenin mantığı yok malzeme gorilla glass 6 ile korunan bir telefona malzeme kalitesinin kötü olmasını demenin nedenini pek çözemedim tabi ki eksikleri var eksiksiz olanı mi 11, fiyatina göre yargılamak gerekir ürünleri 4bin altında snapdragon 860 bulabilmen imkansız

HoYeon Jung

80+ Gold
A52 oyun konusunda üzmez. Ancak şu zamanlarda pek tavsiye edilmiyor. Eğer sıklıkla oyun oynayacaksan Poco x3 pro alabilirsin, 144hz, büyük batarya ve 865 e yakın bir işlemci.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
A52 oyun konusunda üzmez. Ancak şu zamanlarda pek tavsiye edilmiyor. Eğer sıklıkla oyun oynayacaksan Poco x3 pro alabilirsin, 144hz, büyük batarya ve 865 e yakın bir işlemci.
ekranı 120hz x3 pronun ama 120hz'yi göstermiyor diyorlar.

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben daha çok tasarım kamera ve arayüz hızına önem veriyorum oyun oynamam telefonda sizce tercihim ne olmalı a52 nin hoparlörü kötü diyorlar mikrofonu da kötü, arayüz ikonları ios daki gibi olan telefon hiç bulamadım daha çok görüntüye önem veriyorum

HoYeon Jung

80+ Gold
Ben daha çok tasarım kamera ve arayüz hızına önem veriyorum oyun oynamam telefonda sizce tercihim ne olmalı a52 nin hoparlörü kötü diyorlar mikrofonu da kötü, arayüz ikonları ios daki gibi olan telefon hiç bulamadım daha çok görüntüye önem veriyorum
A52 araştır derim.

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
arkadaşarlar xiaomi note 10 pro nasıldır

Fordon Greeman

80+ Bronze
en fazla 4000 TL verebilirim kamerası güzel olması tabii ki daha iyi olur kameranın iyi olduğu kadar işlemci ram ve depolamada iyi olursa çok iyi olur var mı böyle bir telefon x3 pronun malzeme kalitesi güncelleme sorunları ısınma sorunları olduğu söylenir ve kamerasıda kötüymüş ne olmalı tercihim :/
A52. Oyuna çok önem veriyorsan X3 ama geri kalan her konuda A52. Bu bütçede A52'den başka almazdım ben.

Top Bottom