Benzinli tercih ediyoruz. Dizel çok sesli çalışıyor annem hiç sevmiyor. Zaten fazla Km yapmıyor haftada max 100kmpeugeot 308 2015 model üstü tavsiye ederim. Yakıt dostu otomatik dizel kullanıyorum çokta memnunum.
Aynı benim annem ama annemde sadece dizel istiyor. o da arkadaşlarıyla florya sahilde oturma vs.Benzinli tercih ediyoruz. Dizel çok sesli çalışıyor annem hiç sevmiyor. Zaten fazla Km yapmıyor haftada max 100km
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...nat-kalani-36-ay-vade-imkani-1082974338/detay Şu nasıl bak buda çok güzel.Merhaba arkadaşlar Annem için araç bakıyorum Otomatik vites hatchback olacak ağır hasarlı olmasın km 150k üstü olmasın.
Almayın hocam.annem bu aracı beğenmiş ancak hiç bilgim yok bu aracı bilen varmı ?
sadece şehir içi kullanılacaksa alınabilirannem bu aracı beğenmiş ancak hiç bilgim yok bu aracı bilen varmı ?
Haftada Max 100km yol yapicak güzergahı dümdüz ve trafiksiz bir yol işini görmez miAlmayın hocam.
Araç minik tatlış gözüküyor ama masrafları öyle değil.
Yarı otomatik bir şanzıman var daha doğrusu otomatikleştirilmiş bir manuel şanzıman . Yeterince performanssız ve yavaş
Motora gelirsek 1.4 fire motor gibi 20 yıldır kullanıyorlar aynı motoru.
poloMerhaba arkadaşlar Annem için araç bakıyorum Otomatik vites hatchback olacak ağır hasarlı olmasın km 150k üstü olmasın.