İstediğin özelliklerde bir klavye var mi suan hatirlayamadim ama mekanik değil ama mk110 var mekanik hisli o da bir alternatifPardon eklemeyi unutmuşum RGB bir model istiyorum.
Evet biliyorum o klavye mekanik olsa alırdım ama bilemiyorum.İstediğin özelliklerde bir klavye var mi suan hatirlayamadim ama mekanik değil ama mk110 var mekanik hisli o da bir alternatif
saber rgb var ama sorunlu mu bilmiyorumPardon eklemeyi unutmuşum RGB bir model istiyorum.
Bakıyım bende bi.Ben Monster Pusat k3 sipariş verdim. Daha yeni bir klavye mavi switch rgbli ve ses ayar tuşu gibi tuşlarıda var.. 2-3 güne elimde olur. İyi görünüyor ama kullanıp bakıcaz işte
Kanka gayet güzel gibi gelince bir incelemesini yapabilir misin ?Ben Monster Pusat k3 sipariş verdim. Daha yeni bir klavye mavi switch rgbli ve ses ayar tuşu gibi tuşlarıda var.. 2-3 güne elimde olur. İyi görünüyor ama kullanıp bakıcaz işte
Yaparım tabii. Kapıda ödeme seçeneğide vardı öyle aldım.. Elimde daha klavyenin parası yok sipariş verdim O zamana para gelir diye..Bakıyım bende bi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka gayet güzel gibi gelince bir incelemesini yapabilir misin ?