Arctis 1Rampage R36 Drop mu ?
Arctis1 mi ?
Aralarındaki fark nedirArctis 1
arctis 1 iyi bir kulaklık ama James Donkey veya gamepower fiyat performans açısından daha iyi bence rampage alma pişmanlık ben geçenlerde aldım çok çabuk bozuluyor.Rampage R36 Drop mu ?
Arctis1 mi ?
SteelSeries mi Rampage mi senceAralarındaki fark nedir
Teşekkürler ben bütçemi zorlayıp 350tl ye aldığım arctis1 500kusura satıp o civarda bir kulaklık alsam diye düşündüm fakat gerek var mıarctis 1 iyi bir kulaklık ama James Donkey veya gamepower fiyat performans açısından daha iyi bence rampage alma pişmanlık ben geçenlerde aldım çok çabuk bozuluyor.
Yani bu tartışılmazSteelSeries mi Rampage mi sence![]()
gerek yok bence hiç boşuna uğraşma medusa al gamepowerdan veya James DonkeyTeşekkürler ben bütçemi zorlayıp 350tl ye aldığım arctis1 500kusura satıp o civarda bir kulaklık alsam diye düşündüm fakat gerek var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani bu tartışılmaz![]()
oyun performansı kötü ve işe çok yaramaz arctis 1 de bence zaman kaybı yerine dediğim gibi farklı kulaklık bak.Teşekkürler ben bütçemi zorlayıp 350tl ye aldığım arctis1 500kusura satıp o civarda bir kulaklık alsam diye düşündüm fakat gerek var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani bu tartışılmaz![]()
Siz bi ürün önerirken markaya göre mi öneri yapıyorsunuz ?SteelSeries mi Rampage mi sence![]()
Mobile oyun oynuyorum onun için istiyorumOyun içinse Drop Plus
Günlük kullanım için Arctis