Neler Yeni

Çözüldü✓ 4060 Kararsızlığı ! Ne tercih etmeliyim ?

xspinoza

80+
İncelemesi mevcut ise bakacağım şimdi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

PSU'unuz kaç Watt ve marka model nedir ve ekran kartınızın GB'ı ultrada yeterli mi hocam ?
PSU olarak FSP Hydro K700 kullanıyorum. Benim elimde 3 senedir bu PSU olduğu için bunu kullanıyorum,sizin 700W kullanmanıza gerek yok. Her şeyi ultraya aldığınızda VRAM'in %90-95'ini kullanıyor hemen hemen. Bir kaç ayarı Ultra değil de HİGH'a çektiğinizde 7GB'a kadar düşüyor VRAM kullanımı. Elinizdeki PSU marka modeli nedir?

VitaeVAC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ömürhan URMAK
PSU olarak FSP Hydro K700 kullanıyorum. Benim elimde 3 senedir bu PSU olduğu için bunu kullanıyorum,sizin 700W kullanmanıza gerek yok. Her şeyi ultraya aldığınızda VRAM'in %90-95'ini kullanıyor hemen hemen. Bir kaç ayarı Ultra değil de HİGH'a çektiğinizde 7GB'a kadar düşüyor VRAM kullanımı. Elinizdeki PSU marka modeli nedir?
Force 500W fakat modelini bilmiyorum eski sistemimden kalma olarak kullanıyorum

VitaeVAC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ömürhan URMAK
4060'ı ayrı olarak bu fiyatlara alacaksanız
msi veya asus alın diğerlerine bakmaya bile gerek yok.

Asus en mantıklısı geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

500W ama 350W çıkış veriyor. Ağır oyunlarda PSU güç kesip sistemi kapatabilir hocam. 350W yeterli değil bu kartlar ve bu sistem için.
PSU öneriniz var mıdır ?

VitaeVAC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ömürhan URMAK

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,177
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
AV1 codec ile alakalı bilgim yok birazdan inceleyeceğim teknolojiyi. DLSS 3 olayı beni 3060 serisinden uzaklaştırıp 4060 serisine iten şey katılıyorum bende size 4060 serisine karar kılarsam bu sefer akılda Asus dual - gigabyte eagle veyahut gigabyte gaming kalıyor. Asus güvencesine daha yakınım.Şuan ki 1050ti'ın ROG olmasından kaynaklı
Ben ASUS Dual öneririm Gigabyte ile arasında çok fiyat farkı yoksa. Tek fanlı phoenix ekran kartlarında dahi ısınma sorunu yaşatmadı bana.

VitaeVAC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ömürhan URMAK
Ben ASUS Dual öneririm Gigabyte ile arasında çok fiyat farkı yoksa. Tek fanlı phoenix ekran kartlarında dahi ısınma sorunu yaşatmadı bana.
En ucuz RaptorPC diye bir yer satıyor hayatımda hiç duymadım o yüzden fiyat aralığını daha kestiremedim açıkcası

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,177
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
En ucuz RaptorPC diye bir yer satıyor hayatımda hiç duymadım o yüzden fiyat aralığını daha kestiremedim açıkcası
Duruma göre MSI ya da başka markalara da yönelebilirsiniz hocam üzmez o markalarda.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,626
İsim
Kerem Çavuş
4060 ve 4060ti az güç tükettiği için zaten ısınmıyorlar gaming oc nin soğutması güzel kendim de kulalnıyorum 62 dereceyi geçmedi henüz , ama genel olarak hangisi ucuzsa alabilirsin , 2. ele sıcak bakmıyorsan da sarı siteden kapalı kutu hazır sistem çıkması 4060ti lar satılıyor o bütçelerde onları düşünebilirsin 4060tan çok daha mantıklı olur

Top Bottom