Dostum ekim ayına girdiğimiz gibi hangi sisteme baksam zam yedi acil degilse beklemeni öneririm çünkü 5 bin lira daha koyarak sivi sogutmali 4070 superli sistemler vardi simdi boş halleri 50 55 bin liraMerhaba arkadaşlar yakın zamanda hem yaptığım işler hemde şuan ki bilgisayarımın bana illalah ettirmesiyle yeni bir sistem arayışındayım max 40.000 bütçem var önerilerinizi bekliyorum
çok mantıklı sistem olmuş fiyat açısından hatta anakartı 160 küsür tl daha fazla vererek b serisi anakart ile değiştirmeni öneririm üstüne 2 k paran cebinde kalıyor 40 bütce var ise , rtx 4070 ilede değiştirebilirsin ama fiyat sanırsam 41 veya 42k yapıyorITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
doğru söylüyorsun hocam eylül ayı harbi iyi sistemler vardı ki biz onlara bile fazla diyoduk ama şimdi almadığıma pişman oldum ne güzel 7500f 4070 superli sistem 37.000 di bakıcaz artık ekim ayı fırsatlarınaDostum ekim ayına girdiğimiz gibi hangi sisteme baksam zam yedi acil degilse beklemeni öneririm çünkü 5 bin lira daha koyarak sivi sogutmali 4070 superli sistemler vardi simdi boş halleri 50 55 bin lira
4060 ti bile yakalasam uçarım heralde gamegaraj 4060 ti 16 gb versiyonunu 27 ye satıyor ama ddr5 sistem değil hazır yeni sistem alıyoken ddr5 almak gerek ilerde upgrade içinDostum ekim ayına girdiğimiz gibi hangi sisteme baksam zam yedi acil degilse beklemeni öneririm çünkü 5 bin lira daha koyarak sivi sogutmali 4070 superli sistemler vardi simdi boş halleri 50 55 bin lira