Neler Yeni

4060 Tİ 8GB EKRAN KARTI SİZCE NASIL Alınır mı? ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Aras Karaörs
Merhabalar msi 4060ti versus 3x ekran kartı olan bir hazır sistem aldım fakat youtube'ta birkaç video izledim vram belleginin ileride sıkıntı çıkaracagını söylüyolardı ben tüm oyun türlerini oynayan bir insanım fakat grafiklerin ultra falan filan olmasına ihtiyacım olmuyor ve ynormal,yüksek ayarlarda oynuyorum sizce bu ekran kartı benim için yeterli bir ekran kartımı beni 3-4-5 sene götürürmü ?
(SİSTEM FOTOĞRAFINI EKLİYORUM)

Ekler

• a.png
    a.png
    61.4 KB · Hit: 60

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Satürn
Merhabalar msi 4060ti versus 3x ekran kartı olan bir hazır sistem aldım fakat youtube'ta birkaç video izledim vram belleginin ileride sıkıntı çıkaracagını söylüyolardı ben tüm oyun türlerini oynayan bir insanım fakat grafiklerin ultra falan filan olmasına ihtiyacım olmuyor ve ynormal,yüksek ayarlarda oynuyorum sizce bu ekran kartı benim için yeterli bir ekran kartımı beni 3-4-5 sene götürürmü ?
(SİSTEM FOTOĞRAFINI EKLİYORUM)
Bence iptal edin siparişi bu fiyata 4060ti hiç olmamış

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,253
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Hayır alınmaz 6 GB yetmez ise 8 GB de hayli hayli yetmez Hitman gibi oyunlarda RTX açamazsınız en az 12 GB ama gidipte RTX 3060 12GB almayın arkadaş ben herhalde ekran kartınada alınmayacaklar rehberi yapacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

ABOVVVV O FİYAT NEY ÖYLE BEN ONA CANAVAR SİSTEM BULURUM

https://www.incehesap.com/alys-gold-lemur-oyuncu-bilgisayari-fiyati-50901/ bu bile daha iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Aras Karaörs
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır alınmaz 6 GB yetmez ise 8 GB de hayli hayli yetmez Hitman gibi oyunlarda RTX açamazsınız en az 12 GB ama gidipte RTX 3060 12GB almayın arkadaş ben herhalde ekran kartınada alınmayacaklar rehberi yapacağım

ABOVVVV O FİYAT NEY ÖYLE BEN ONA CANAVAR SİSTEM BULURUM

https://www.incehesap.com/alys-gold-lemur-oyuncu-bilgisayari-fiyati-50901/ bu bile daha iyi
Bu fiyata bunu zor yaptım maxx bu oluyo bence bi piyasaya bakmanı rica ederim DOLAR 31TL

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,253
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
ÖMER ÇELİK
kanka neden hiç foruma danışmadın ki? lütfen yanlış anlama ama aşırı rezalet bi sistem olmuş. o fiyata 4060ti bi de 8 gb yani yapma etme gozunu seıvyım ya parana yazık guzel kardesım. sen gel forumdakileri dinle bu siparişi iptal et. bu fiyata 4070li sistemler toplarsın yorumlarda pek bilmeyen arkadaşlar vram fetişçisi falan boş yapmış. günümüz oyunları yüksek ayarlarda 8 10 gb yiyor zaten. yapma etme gozunu sevıyım ya

kanka neden hiç foruma danışmadın ki? lütfen yanlış anlama ama aşırı rezalet bi sistem olmuş. o fiyata 4060ti bi de 8 gb yani yapma etme gozunu seıvyım ya parana yazık guzel kardesım. sen gel forumdakileri dinle bu siparişi iptal et. bu fiyata 4070li sistemler toplarsın yorumlarda pek bilmeyen arkadaşlar vram fetişçisi falan boş yapmış. günümüz oyunları yüksek ayarlarda 8 10 gb yiyor zaten. yapma etme gozunu sevıyım ya
o fiyatın daha düşüğüne daha performanslı 7800xt sistem toplarsın veya o fiyata ddr5 rtx4070 li sistem toplarsın gülüm benim

JSezar

80+ Silver
Rtx4060ti 8gb alınır ama bu sistem alınmaz.kasa psu iyi olsa hadi neyse derimde onlarda ucuz ürünler.bi işlemci iyi denilebilir bu bütçe için.

Hydranoid

80+ Bronze
Sanırım bu fiyata 7800x3Dli 4060ti lı sistem çıkar 30 bin üstüne çıkıp 8gblık ekran kartı alınmaz bir iki sene sonra Radeon rx 7600 xt 2K ultrada 40-50 fps verirken bu ekran kartı 2K Ultrayı açamayacak bu para bu aygıra verilmez zaten aynı paraya 16gb 4060ti lı sistem de kurulabilir sanki

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
937
İsim
Cengiz Han
Ekran kartı belleği 8 GB olsun min

Top Bottom