alacaktım fakat ekran kartı stoğu yok bu nasıl?AMD R5 7500F - RTX 4060 TI OC 8G - A620M-E - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7500F - RTX 4060 TI OC 8G - A620M-E - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Stok bitti bu sistemi alamaz.AMD R5 7500F - RTX 4060 TI OC 8G - A620M-E - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7500F - RTX 4060 TI OC 8G - A620M-E - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.comMesaj otomatik birleştirildi:
anakart msi pro b650m
ram crucial pro 16gb
1tb ss
kasa msi
yaparsan bence gayet güzel sistem
bu sistem ddr4. benim attığım ddr5.alacaktım fakat ekran kartı stoğu yok bu nasıl?Alıntıyı görüntüle
DDR 5 yükseltsem ne akdar ederbu sistem ddr4. benim attığım ddr5.
Seninki eski. benimki yeni.
AM4 sistem. İlerde sistemi güncellemen zor olur.alacaktım fakat ekran kartı stoğu yok bu nasıl?Alıntıyı görüntüle
Stok bitti bu sistemi alamaz.
Tamam da senin attığın sistem alınamaz şuan.bu sistem ddr4. benim attığım ddr5.
Seninki eski. benimki yeni.
anladım da alsam uzun süre güncelleyeceğimi sanmıyorum bir de DDR 4 ddr5 farkı neAM4 sistem. İlerde sistemi güncellemen zor olur.
hocam tıkla sepeti onaylaya görürsünAlıntıyı görüntüle alınıyor hocam işte
Sepeti onaylaya bas anlarsın ne demek istediğimi.Alıntıyı görüntüle alınıyor hocam işte
20k-30k bandında 4060 ti lı hazır sistem önerebilir misiniz
sistem am5 ama sistemi özelleştirmeye bütçen yetmez muhtemeln ama en azından temel parçalar iyi ve am5 güncel bir işlemci güncel bir anakartThunder PBM | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | MSI RTX 4060 Ti 8 GB | 500 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
paran oldukça 16gb ram soğutucu ssd alırsın yapabielceğin en mantıklı hamle bence budurThunder PBM | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | MSI RTX 4060 Ti 8 GB | 500 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.comMesaj otomatik birleştirildi:
sistem am5 ama sistemi özelleştirmeye bütçen yetmez muhtemeln ama en azından temel parçalar iyi ve am5 güncel bir işlemci güncel bir anakart
hocam bende 2 tane 1 tblik hdd var takabilir miyim bunaThunder PBM | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | MSI RTX 4060 Ti 8 GB | 500 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.comMesaj otomatik birleştirildi:
sistem am5 ama sistemi özelleştirmeye bütçen yetmez muhtemeln ama en azından temel parçalar iyi ve am5 güncel bir işlemci güncel bir anakart
Mesaj otomatik birleştirildi:
paran oldukça 16gb ram soğutucu ssd alırsın yapabielceğin en mantıklı hamle bence budur