takarsınhocam bende 2 tane 1 tblik hdd var takabilir miyim buna
hocam bende 2 tane 1 tblik hdd var takabilir miyim buna
Thunder PBM | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | MSI RTX 4060 Ti 8 GB | 500 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.comMesaj otomatik birleştirildi:
sistem am5 ama sistemi özelleştirmeye bütçen yetmez muhtemeln ama en azından temel parçalar iyi ve am5 güncel bir işlemci güncel bir anakart
Mesaj otomatik birleştirildi:
paran oldukça 16gb ram soğutucu ssd alırsın yapabielceğin en mantıklı hamle bence budur
ssd çok kötüAlıntıyı görüntüleböyle nasıl oldu hocam?
halletttim hocam fakat biraz pahalı değil mi ddr4 alsam ne değişik çok mu kötü 6k 7k fark var çünküssd çok kötü
ama yapacak bir şey yok sanırsam
Alıntıyı görüntüle ram olarak bunu alın bence
bir de bunda taksit yok hocamssd çok kötü
ama yapacak bir şey yok sanırsam
Alıntıyı görüntüle ram olarak bunu alın bence
bu sistem sizi uzun süre götürür bence. ddr5 olduğu için yarın bir gün bir parçanız bozulduğunda kolayca değiştirebilirsiniz. ama diyorsanız çok pahalı ben bu sistemi düşünürdüm.halletttim hocam fakat biraz pahalı değil mi ddr4 alsam ne değişik çok mu kötü 6k 7k fark var çünküAlıntıyı görüntüle
bu şehrimdeki vatanda var emin misiniz istersem şu an anlık gidip alırım?bu sistem sizi uzun süre götürür bence. ddr5 olduğu için yarın bir gün bir parçanız bozulduğunda kolayca değiştirebilirsiniz. ama diyorsanız çok pahalı ben bu sistemi düşünürdüm.
- https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-rtx-4060-ti-8gb-pro-h610m-e-500gb-ssd-16gb-ram.html
-------------------------------------------------------------------------
12400f. ryzen 5 5600 den daha iyi. ama sistem ddr4 eski nesil
ram corsair
ssd wd 500gb blue alın geçin
ve 1 tb yapıp ssd yi 27.200 e alınabiliyorbu şehrimdeki vatanda var emin misiniz istersem şu an anlık gidip alırım?
bence başka arkadaşların da yazmasını bekleyin.bu şehrimdeki vatanda var emin misiniz istersem şu an anlık gidip alırım?
bu şehrimdeki vatanda var emin misiniz istersem şu an anlık gidip alırım?
ve 1 tb yapıp ssd yi 27.200 e alınabiliyor
böyle yaptımbence başka arkadaşların da yazmasını bekleyin.
Alıntıyı görüntüle
Şu şekil yapmanız daha iyi olacaktır o halde
nvidia bellek paylaşımı nasıl açılıyor zaten monitörüm 1080pbence başka arkadaşların da yazmasını bekleyin.
Alıntıyı görüntüle
Şu şekil yapmanız daha iyi olacaktır o halde
ekran kartı 8gb olduğu için ayar kısmak zorunda kalırsınız 1080p ultra,high ayarlarda ama ramleri 32gb yaparsanız nvidia bellek paylaşımı açarsınız.
ssd olarak crucial okuma yazma olarak iyi.
size son önerim başka arkadaşların da yazmasını bekleyin. belki kaçırdığımız bir şeyler vardır. ya da daha bilgili olanlarböyle yaptım
Abakart b650m rAMD R5 7500F - RTX 4060 TI OC 8G - A620M-E - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7500F - RTX 4060 TI OC 8G - A620M-E - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.comMesaj otomatik birleştirildi:
anakart msi pro b650m
ram crucial pro 16gb
1tb ss
kasa msi
yaparsan bence gayet güzel sistem
stoğu bitmiş onunAbakart b650m k
Kasa msı
Başka bir özelleştirmeye gerek yok
Pardon hocam anakart b650m r olacakstoğu bitmiş onun
sistemin stoğu bitmiş anlamında diyorumPardon hocam anakart b650m r olacak