ekran kartını nvidia düşünüyorumRX 9060 XT 16GB.
nvdia düşünmenizdeki sebep nedirekran kartını nvidia düşünüyorum
Şimdi Nvidia yada AMD fanboyluğu yapmaya gerek yok lakin F/P konusunda ve saf performans tarafında açıkca AMD önde. Oyununuzda çoğu oyunda düzgün çalışmayan MFG teknolojisini istiyorsanız yargılayamam.ekran kartını nvidia düşünüyorum
39k ya 5060ti 16 gb sistem alınıyor hocam zaten hazır alın.Yeni bir sistem diziyorum ama 4060 ve 5060 arasında kaldım.Genellikle fps oyunları oynuyorum.Sizce hangisini almalıyım.
İşlemci:7500F
Anakart:B650M-B
Ram:32GB
SSD:1TB
şuana kadar hep nvidia kullandım ve çevremden de nvidia tavsiyesi aldım.nvdia düşünmenizdeki sebep nedir
anakartınız iyi değil bu arada
ram frekans cl değerlerini de söyleseniz daha iyi olurdu
Mfg düzgün çalışmayan bir teknoloji mi fanboyluk yapmadığın burdan belli kardeşimŞimdi Nvidia yada AMD fanboyluğu yapmaya gerek yok lakin F/P konusunda ve saf performans tarafında açıkca AMD önde. Oyununuzda çoğu oyunda düzgün çalışmayan MFG teknolojisini istiyorsanız yargılayamam.
total sistem için39 bin ekran kartı için mi sistem için mi? Sistem için ise 5060 Ti (16GB) al. Ekran kartı içinse 5070 Ti al.
Böyle öneri istenmez tüm parçaların marka modellerini yazman lazımYeni bir sistem diziyorum ama 4060 ve 5060 arasında kaldım.Genellikle fps oyunları oynuyorum.Sizce hangisini almalıyım.
İşlemci:7500F
Anakart:B650M-B
Ram:32GB
SSD:1TB
sistem için39 bin ekran kartı için mi sistem için mi? Sistem için ise 5060 Ti (16GB) al. Ekran kartı içinse 5070 Ti al.
39 bine 5060 Ti 16 GB 7500F'li sistemler var. Onlardan alabilirsin.sistem için