Hocam 1080P de kullanıcam 7500Fli hazır sistem olarak almayı düşünüyorumİşlemci nedir bütçe nedir ne için kullanacaksın ne oynayacaksın 4060 Ti genel olarak 1080p için öneriliyor 1080p'ye de 8 GB gayet yeterli oluyor.
12GB olarak ne önerebilirsiniz hocam Nvidia tarafında 4070 var ama o bütçemi aşıyorKafidir bence 1080p de 4060 ti kurtarır her türlü teknolojileriyle ama bütçe imkan veriyorsa 12gb çok daha iyi olur
Direkt alınır benceHocam 1080P de kullanıcam 7500Fli hazır sistem olarak almayı düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
12GB olarak ne önerebilirsiniz hocam Nvidia tarafında 4070 var ama o bütçemi aşıyor
Peki bütçe nedirHocam 1080P de kullanıcam 7500Fli hazır sistem olarak almayı düşünüyorum
Maks 35K hocamPeki bütçe nedir
Bildiğiniz 7700XT li hazır sistem varsa atabilir misiniz hocambütçene bağlı , hazır sistem olarak 7700xt li alternatiflere yönelirim ben olsam.
Hocam galax soğutma konusunda sorun çıkarır mı bilginiz var mıhttps://www.gaming.gen.tr/urun/3599...2gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Bütçe çıkarsa bu sisteme bi bakabilirsin. Ek olarak Ram olarak 387 TL'ye XPG 16 GB 5600MHz CL36 ram seçip Kasa olarakta 500 TL'ye XPG Valor Air 750w 80+ Gold sertifikalı kasayı seçebilirsin daha iyi bir seçim olur.
Sağolun hocam öneri içinGAMING-DUAL7800XT / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-TUF7800XT Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD RYZEN 5 7500F ASUS RX 7800 XT ekran kartı, Asus PRIME A620 Anakart, 16GB DDR5 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile...www.gaming.gen.tr
Arkadaş yazmış aynı özelleştirmeleri buna da yaparsan daha güzel olur
Galax konusunda sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum eğer sıkntı yaşarsan bile Gaming.gen.tr ile Galax'ın anlaşmaları var eğer olursa ki "sıkıntılı Galax ekran kartını" Gaming.gen.tr'ye yolluyorsun birebir değişim yapıyorlar. Ayrıca Galax ekran kartlarını telefondan da kontrol edebiliyorsun RGB'si varsa RGB'sini aşağıdaki fotoğrafta olduğu gibi Overclock ayarını veya muhtemelen sıcaklık ayarlarını görüntüleyebiliyorsun.Hocam galax soğutma konusunda sorun çıkarır mı bilginiz var mı
galax taş gibi karttır hocamHocam galax soğutma konusunda sorun çıkarır mı bilginiz var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sağolun hocam öneri için