nasıl yetmiyor o işlemci gayet yeter7500F kullanıyorum sistemimde yetmiyor bana, güçlü bir işlemci istiyorum. Ana kartım prime b620m-k, ana kart değişip intele de geçebilirim bütçede problemim yok
Hocam bende 4070 ve R5 7500F kullanıyorum size nasıl yetmiyor anlamadım ?7500F kullanıyorum sistemimde yetmiyor bana, güçlü bir işlemci istiyorum. Ana kartım prime b620m-k, ana kart değişip intele de geçebilirim bütçede problemim yok
lol oynuyorum sadece, fpslere 100lere düşüyor bu nedenle yetersiz kalıyor.nasıl yetmiyor o işlemci gayet yeter
onunla bi alakası yok ki bunun 7500f gayet güçlü ve fp bir işlemcilol oynuyorum sadece, fpslere 100lere düşüyor bu nedenle yetersiz kalıyor.
dostum herhangi bir render vs işim yok, bu nedenle gereksiz bir para vermeme de gerek yok, ana kartımla uyumlu olacak şekilde işime yarayacak en uygun işlemciyi aradığım için açıyorum konuyuaz önce yazdım r9 7950x3d al diye en üstü bu ztn daha üstü yok
lol valo gibi oyunlar işlemci bazlı oyunlar, ne ile alakası olabilir?onunla bi alakası yok ki bunun 7500f gayet güçlü ve fp bir işlemci
3d olanını alma o zmn düşüğünü al 7900x gibidostum herhangi bir render vs işim yok, bu nedenle gereksiz bir para vermeme de gerek yok, ana kartımla uyumlu olacak şekilde işime yarayacak en uygun işlemciyi aradığım için açıyorum konuyu
pcdeki başka şeyler ile alakası olabilir cahillik yapma lütfendostum herhangi bir render vs işim yok, bu nedenle gereksiz bir para vermeme de gerek yok, ana kartımla uyumlu olacak şekilde işime yarayacak en uygun işlemciyi aradığım için açıyorum konuyu
Mesaj otomatik birleştirildi:
lol valo gibi oyunlar işlemci bazlı oyunlar, ne ile alakası olabilir?
İki monitör kullanıyor hocam. İkincisinden de hem buraya bakıyor hem de YouTube izlemek istiyor değil mi hocam?nasıl yetmiyor o işlemci gayet yeter
2 değil 3 monitör kullanıyorum.İki monitör kullanıyor hocam. İkincisinden de hem buraya bakıyor hem de YouTube izlemek istiyor değil mi hocam?
Bir de 50 Chrome sekmesi de açık olmalı
tabi ayrıca aynı anda hem gow hem de rdr2 oynayacakİki monitör kullanıyor hocam. İkincisinden de hem buraya bakıyor hem de YouTube izlemek istiyor değil mi hocam?
Bir de 50 Chrome sekmesi de açık olmalı