Neler Yeni

4070 ekran kartını besleyecek ryzen işlemci önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ali doğuş ünal
Merhaba herkese, forumda yeniyim. 4070 ekran kartım var ama yaz aylarında işlemcim çok ısınıyor(Ryzen 5 5600) ve bazı oyunlarda stutter çeşitli takılmalar yaşıyorum. Ve internetteki 4070 testleri daha performanslı işlemcileri iyi diye sanırım. Çok uçmadan yeterli işlemci önerilerinizi bekliyorum dostlar.(MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 mATX)

Son düzenleme:

ragnmar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mhmut
Merhaba herkese, forumda yeniyim. 4070 ekran kartım var ama yaz aylarında işlemcim çok ısınıyor(Ryzen 5 5600) ve bazı oyunlarda stutter çeşitli takılmalar yaşıyorum. Ve internetteki 4070 testleri daha performanslı işlemcileri iyi diye sanırım. Çok uçmadan yeterli işlemci önerilerinizi bekliyorum dostlar.
Ryzen 7 5700x3D diyeceğim ama soğutucun iyi değil sanırım o yüzden bence ilk önce güzel bir soğutucu al tavsiyem thermalright burst assasin bende de aynı işlemci var ve bu soğutucuyu kullanıyorum gayet serin çalıştırıyor.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ali doğuş ünal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkür ederim. soğutucu derken bende sadece işlemcinin stok fanı var bu önerdiğiniz öyle mi yoksa ayrı mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ryzen 7 5700x diyeceğim ama soğutucun iyi değil sanırım o yüzden bence ilk önce güzel bir soğutucu al tavsiyem thermalright burst assasin bende de aynı işlemci var ve bu soğutucuyu kullanıyorum gayet serin çalıştırıyor.
teşekkür ederim. soğutucu derken bende sadece işlemcinin stok fanı var bu önerdiğiniz öyle mi yoksa ayrı mı?

ragnmar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mhmut
Mesaj otomatik birleştirildi:

Stok fanla 5600 kesinlikle kullanılmaz drop sebepleri bu yüzden bahsettiğim soğutucu ile stok fan ile dağlar kadar fark var. Kesinlikle soğutucu değiştirmelisiniz.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
bende 3600 vardı, stok fan ona da yetmiyordu. Aldım güzel bir kule tipi keyfime bakıyorum. 3600 ve 5600 stok fanla kurtarmıyor maalesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,178
Üyeler
163,957
Son üye
ET7isBEST
Top Bottom