Sistem bu şekilde kasayı fsp marka yapıp ssd yi 1tb adat 850 lite yaparsam 42.800 oluyor anakart yeterli mi 2500 ekleyip 650m almays gerek var mı (anakarti geliştirirsem kasanin modelini dusurmem gerekicek)
Sistem bu şekilde kasayı fsp marka yapıp ssd yi 1tb adat 850 lite yaparsam 42.800 oluyor anakart yeterli mi 2500 ekleyip 650m almays gerek var mı (anakarti geliştirirsem kasanin modelini dusurmem gerekicek)
şuan hazrır sitemler pahalı baya.Sistem bu şekilde kasayı fsp marka yapıp ssd yi 1tb adat 850 lite yaparsam 42.800 oluyor anakart yeterli mi 2500 ekleyip 650m almays gerek var mı (anakarti geliştirirsem kasanin modelini dusurmem gerekicek)
o kasayi hiç görüp duymadim sizce alınır mi fsp marka güvenilir geldi açıkçası750wattlık kasayı alıp anakart yükseltilebilir bence
anakarti 2.800 e gelistirebilirimşuan hazrır sitemler pahalı baya.
Anakartın giriş seviyesi.
Ekran kartı güzel.
Ramlerin 6000mhz güzel fakat cl38 cl30 olsa güzel olurdu hazır sistemlere koymuyorlar.
SSD de dram bulunmuyor normal bir ssd ekstra bir şey beklenmez seni götürür.
Soğutucusu da kötü değil phantom spirit koysalarmış daha iyi olurmuş fakat bu da idare eder.
hocam bu sisteme çok baktım da emin olamadimkasayı xpg soğutucu olarak pearless assasin seç 42.819tl tutuyor.Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
neden?anakarti 2.800 e gelistirebilirim
hocam bu sisteme çok baktım da emin olamadim
ramleri 4-5 ay kullansam sorun cikar mi hocamşuan hazrır sitemler pahalı baya.
Anakartın giriş seviyesi.
Ekran kartı güzel.
Ramlerin 6000mhz güzel fakat cl38 cl30 olsa güzel olurdu hazır sistemlere koymuyorlar.
SSD de dram bulunmuyor normal bir ssd ekstra bir şey beklenmez seni götürür.
Soğutucusu da kötü değil phantom spirit koysalarmış daha iyi olurmuş fakat bu da idare eder.
sorun çıkmaz tabi ki ama ileride değiştirmen güzel olur 16x2 32gb cl30 6000mhz tavsiye ederim ama expo uyumlu ram bakarsın.ramleri 4-5 ay kullansam sorun cikar mi hocam
discorddan eklesene bi tavsiye vereyim fatih9 nickimSistem bu şekilde kasayı fsp marka yapıp ssd yi 1tb adat 850 lite yaparsam 42.800 oluyor anakart yeterli mi 2500 ekleyip 650m almays gerek var mı (anakarti geliştirirsem kasanin modelini dusurmem gerekicek)
asıl ilgilendigim buydu ama ssd ve ramleri beğenmiyordum bunun ramler cl 46 olsa da beni bir süre idare etse yeter 2k monitör almayı düşünüyorum wukong myth oyunu da ilgimi çekiyorneden?
idare eder hocam seni alabilirsin.asıl ilgilendigim buydu ama ssd ve ramleri beğenmiyordum bunun ramler cl 46 olsa da beni bir süre idare etse yeter 2k monitör almayı düşünüyorum wukong myth oyunu da ilgimi çekiyor
sorun çıkmaz tabi ki ama ileride değiştirmen güzel olur 16x2 32gb cl30 6000mhz tavsiye ederim ama expo uyumlu ram bakarsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
discorddan eklesene bi tavsiye vereyim fatih9 n
hocam fsp markadan daha ucuz olan 750wattlik kasa nasıl bakabilir misinizidare eder hocam seni alabilirsin.
Vento fena değil ama fsp xpg aynı fiyat zaten.hocam fsp markadan daha ucuz olan 750wattlik kasa nasıl bakabilir misiniz