AOC C24G1 Monitör
AOC C24G1 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
2k 240hz monitörler çok pahalı ya rekabetçi de oynadığım için 240hz istiyorum ama sence 240 ile 180hz arasında çok fark var mıdırFaydalanabilirsin yıl başı indirimleri geldipinde de güzel bir makina alabilirsin 2k-4k
Fark edilmesi zor.2k 240hz monitörler çok pahalı ya rekabetçi de oynadığım için 240hz istiyorum ama sence 240 ile 180hz arasında çok fark var mıdır
Arkadaşlar merhaba yakın zamanda 4070 superli bi sistem almayı veya dizmeyi düşünüyorum. Şu anda yukarıya linkini bıraktığım monitörü kullanmaktayım. 4070 superli sistemin 2k yı desteklediğini biliyorum fakat bu monitörle belli bir süre devam etsem sistemden faydalanabilir miyim? eğer monitör almam şart ise çok pahalı olmadan bana 2k monitör önerir misiniz ? hem hikayeli hem rekabetçi oyun oynamayı seviyorum.AOC C24G1 Monitör
AOC C24G1 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
fark edilmesi zor ise dediğin gibi artık o bütçeme hangisi uyarsa onu alayım teşekkür ederimFark edilmesi zor.
MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comBütçene hnagısı uyarsaMSI G274QPX 27" 1 ms 2K IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G274QPX 27" 1 ms 2K IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPX 27" 1 ms 2K IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 13.609,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bu gerçekten çok güzelmiş hoşuma gitti ama yukarı aşağı kaydırmalı olmaması biraz üzdü açıkçasıasus monitor kullanıyoum bende kendi arayuzu mukemmel kolayca istedigini bulup ayarlıyabiliyorsun malzemeside baya kalitelidir butcene uyarsa bence direkt alabilirsinASUS TUF Gaming VG27AQM1A 27 inç 260 Hz 1ms 2K WQHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör
TUF Gaming VG27AQM1A Oyuncu Monitörü – 27-inç, QHD(2560×1440), 260Hz(OC), ELMB Sync, 1ms (GTG), Freesync Premium™, G-Sync uyumluluğuwww.gaming.gen.tr
benim kullandıgım model 5200 tl pivotlu model ama yani hep duz kullaniyorum birtek saga sola ceviriyorum film izlerken falan odafark edilmesi zor ise dediğin gibi artık o bütçeme hangisi uyarsa onu alayım teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu gerçekten çok güzelmiş hoşuma gitti ama yukarı aşağı kaydırmalı olmaması biraz üzdü açıkçası
Fark var elbet hissedersin. ondan dedim yılbaşında ki indirim ile al diye güzel indirim bekleniyor her yerde2k 240hz monitörler çok pahalı ya rekabetçi de oynadığım için 240hz istiyorum ama sence 240 ile 180hz arasında çok fark var mıdır
ben hikayeli oyunları genelde biraz yukarı kaldırıp öyle oynuyorum reis o yüzden ona biraz dikkat ediyorum ama bu attığın monitör hoşuma gitti teşekkür ederim bunu düşünebilirimbenim kullandıgım model 5200 tl pivotlu model ama yani hep duz kullaniyorum birtek saga sola ceviriyorum film izlerken falan oda
tamamdır takipte olacağım teşekkür ederim sadece güzel bir monitör istiyorum sanırım onlarda msi asus monitörler oluyo.Fark var elbet hissedersin. ondan dedim yılbaşında ki indirim ile al diye güzel indirim bekleniyor her yerde
sorun yok knk yardımcı olduysam ne mutlu bana asus monitorlerini seviyorum son karar seninben hikayeli oyunları genelde biraz yukarı kaldırıp öyle oynuyorum reis o yüzden ona biraz dikkat ediyorum ama bu attığın monitör hoşuma gitti teşekkür ederim bunu düşünebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamamdır takipte olacağım teşekkür ederim sadece güzel bir monitör istiyorum sanırım onlarda msi asus monitörler oluyo.